Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Όταν πηγή των ειδήσεων είναι η... αριστερά.

Δημοσιογραφικό λάθος διέπραξαν τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός Alter, ο τηλεοπτικός σταθμός KONTΡΑ αλλά και αρκετές ενημερωτικές ιστοσελίδες, χθές το βράδυ. Και αυτό λόγω του ότι επέλεξαν ως ... πηγή πληροφοριών τους την άκρα αριστερά. Και συγκεκριμένα ένα video το οποίο ανέβηκε από μέλη συγκεκριμένης ακροαριστερής ομάδας και το οποίο έδειχνε κάποιους άντρες, με καλλυμένα χαρακτηριστικά, να συνομιλούν με τα ΜΑΤ και μετά να μπαίνουν στο προαύλιο της Βουλής.


Έτσι λοιπόν, πλήθυναν οι καταγγελίες των διαφόρων μέσων μαζικής ενημέρωσης για "ασφαλίτες", "προβοκάτορες" και ούτω καθ' εξής. Παρόλο που είναι γνωστό σε όλους ότι η αστυνομία χρησιμοποιεί τέτοιου είδους μεθόδους για να "ενισχύσει" την στρατηγική της και παρόλο που είναι σαφές ότι τις ημέρες αυτές η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τόσο τις δυνάμεις καταστολής, όσο και τους "μπαχαλάκηδες" για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Τα άτομα που φαίνονται στο βίντεο που παρουσιάστηκε δεν ανήκουν στην αστυνομία, αλλά πρόκειται για τους εγκλωβισμένους της ΕΘΕΛ προχθες το μεσημέρι στην στοά της Όθωνος 10, όπου κουκουλοφόροι τους εγκλώβισαν. Μάλιστα από την σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο υπάλληλοι της ΕΘΕΛ, επειδή τους θεώρησαν μέλη της ακροδεξιάς. Ο δε ... κουκουλοφόρος είναι στην πραγματικότητα μπανταρισμένος με γάζες που καλύπτουν τα ράμματα που έγιναν στο κεφάλι του. Και η δήθεν "υποδοχή" τους στην Βουλή, είναι το χρονικό σημείο, στο οποίο αφήνουν εκεί τον τραυματία.

Πηγή: http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου