Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σήμερον των Αγίων Προβοκατόρων...


Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011
Αυτό που υπάρχει πίσω μας κι αυτό που υπάρχει μπροστά μας είναι μικρά ζητήματα εν συγκρίσει με το τι υπάρχει μες στα μούτρα μας.


Ενορχηστρωμένη επίθεση των Μ.Μ.Ε. του συστήματος για το ξέπλυμα των ευθυνών.



Πώς μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια τριανταφυλλιά ένας ελέφαντας;
Μα, είναι απλό: βάφει τα νύχια του κόκκινα!

Αυτό το πολύ παλιό ανέκδοτο έρχεται σήμερα και κολλάει απόλυτα στην εικόνα του συστήματος…
Μετά τα χθεσινά αισχρά επεισόδια που βίωσαν όσοι ήταν εκεί, αλλά και είδαν όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο, σήμερα ψάχνουν τρόπους να ξεπλύνουν την ντροπή και την δημόσια κατακραυγή.
Ο μέγας σύμμαχος, τα Μ.Μ.Ε. των διαπλεκομένων, των εργολάβων, των εφοπλιστών, των μεγαλοδημοσιογράφων, αλλά και των μικρότερων εκκολαπτόμενων που τους θάμπωσε η αίγλη των μεγάλων και που πασχίζουν κάθε τι το αστήρικτο να το στηρίξουν με τα δεκανίκια της φαντασίας τους, ξεκίνησε τον πόλεμο της λάσπης.
Η γραμμή που έχει δοθεί είναι σαφής: Κατασκευάστε ενόχους! Πρέπει οι κουκουλοφόροι να αποχαρακτηριστούν, ν’ αποκτήσουν πρόσωπο! Πρέπει να πάψει ο μέσος Έλληνας να πιστεύει πως αυτοί είναι προβοκάτορες των “Αρχών”! Πρέπει να προσδιοριστεί το πεδίο αντιμαχίας ανάμεσα στο επίσημο κράτος και σ’ αυτούς τους κάποιους άγνωστους, 200 -300 που κανείς δεν τους ξέρει αλλά… τελικά μάθαμε ποιανού είναι…! 
Άρα, Ελληνικέ λαέ, το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο…
Και ποιος είναι λοιπόν τώρα αυτός που θα πρέπει να χρεώσουμε τη ρετσινιά; Ποιος είναι εκείνος που φαντάζει κακός κι αγριεμένος για τον κόσμο; Ποιος είναι εκείνος που τ’ όνομά του το κάναμε μέσα απ’ τις τηλεοράσεις συνώνυμο της βίας, του κακού και της καταπίεσης;
Τι γεμίζει πιο καλά το στόμα; Ποιες είναι οι μαγικές φράσεις της προπαγάνδας;
Να σας πω.
Οι ακροδεξιοί! Οι Φασίστες! Οι Ελληναράδες!
Πολυπαιγμένες  φράσεις απ’ όλο το συνάφι, που λυμαίνεται τελικά τις τύχες του έθνους 37 χρόνια τώρα.
Από το πρωί σήμερα, κατά τη συζήτηση στη βουλή του εφαρμοστικού  νόμου για το μεσοπρόθεσμο, ο “κύριος” Τσίπρας, που όλοι θυμούνται την ομπρέλα προστασίας που είχε ανοίξει για τους κουκουλοφόρους στα γεγονότα των σύγχρονων Δεκεμβριανών, αλλά και σ’ εκείνα της τραγωδίας στη Marfin, ζωγράφισε τα φετίχ του κατά των… κάποιων ακροδεξιών, που τάχα συνεργάζονται με την αστυνομία κλπ. Κάπου στο ίδιο μήκος κύματος και η Παπαρήγα, η οποία ήταν πιο προσεκτική (ως πιο έμπειρη) και πάντως γλαφυρά καταδεικτική ως προς τους κρατικούς κουκουλοφόρους. Το πιο βρώμικο κομμάτι, όμως, παίζεται κι αυτή την ώρα στις τηλεοράσεις. Στο MEGA, που θυμάστε την στάση του απέναντι στους αγανακτισμένους, στον ΑΝΤ1 του “εφήβου των Αντικυθήρων” Κυριακού, στον ΣΚΑΙ με την πρόσφατη εθνοπροδοτική του στάση για την επανάσταση του ’21 – κι όχι μόνο – κ.ά.

Και γεννάται το ερώτημα: Πώς ξαφνικά ανακάλυψαν μια μέρα μετά από τα γεγονότα την πηγή προέλευσής τους όλοι μαζί ταυτοχρόνως;
Τους ήρθε τώρα η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος;
Πέρασε η Πεντηκοστή, αν δεν απατώμαι…
Πώς εν χορώ όλοι εκείνοι, που τρώνε απ’ το ίδιο τσουκάλι, που όλη μέρα στήνουν (στημένους) καυγάδες, που κόπτονται για το δίκαιον του κόσμου και το καλό της πατρίδος διαφωνούντες μεταξύ τους, σήμερα ανακαλύπτουν την πυρίτιδα; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά  ομοθυμαδόν προβαίνουν σε αγιοποιήσεις όλων των προβοκατόρων πραιτοριανών. Τέτοιες αγιοποιήσεις, που θα ζήλευε ακόμα και η Ιερά σύνοδος σε πονηρούς καιρούς… Φυσικά κουβέντα για την ταμπακιέρα. Για τα ζωτικά προβλήματα του λαού και του Έθνους ολόκληρου. Για τη δυστυχία και την απόγνωση των ανθρώπων που συμμετείχαν και ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα. Για τις πραγματικές αιτίες δηλαδή.

Όχι, δεν περιμένουμε απάντηση.
Την γνωρίζουμε πολύ καλά.
Ανήκει κι αυτή στα απότοκα της «Πόρνης», που επικαλούμαι σε άλλο μου άρθρο (δείτε εδώ).

Και ξέρετε τι με πειράζει περισσότερο;
Με πειράζει το γεγονός, ότι ο Εθνικός Πατριωτικός χώρος δεν έχει σήμερα φωνή για να ακουστεί και να απαντήσει. Δεν εκπροσωπείται δυστυχώς…
Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά παράλληλα και η αφετηρία των ουσιαστικών εξελίξεων πάνω σ’ αυτό.
Επαναλαμβάνω και πάλι την ανάγκη συγκρότησης φορέα με όραμα και βάθος πεδίου, που θα εκφράσει τις ανησυχίες όλων των Πατριωτών και θα αναδείξει επιτέλους το Πατριωτικό κίνημα.
Τότε και μόνο τότε αυτό θα έχει φωνή!

Πάντως, κατά αποκλειστικές πληροφορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις κι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν τα πρώτα δείγματα σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Kαι δεν θα μπορούν να δρουν ασύδοτα οι διάφοροι μικροί ή μεγάλοι δημοσιογραφίσκοι, τα φερέφωνα του συστήματος, και κανένα από τα οργανωμένα συμφέροντα, που λειτουργούν ως σύγχρονοι Σταυρωτήδες του Ελληνισμού.


Γιώργος Βεργιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου