Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Έγκλειστος και πάλι ο φιλέλληνας Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς!!!


Πριν από μερικές μέρες είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας για την εξαφάνιση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς. Προ ολίγου πληροφορηθήκαμε πως είναι πλέον γεγονός: Ο φιλέλληνας ιστορικός βρίσκεται και πάλι έγκλειστος στην ψυχιατρική κλινική Bardovski. Ο λόγος; Ο αγώνας που δίνει εντός της ΠΓΔΜ υπέρ της Ελλάδος!

Στόχος του Βάσκο είναι η αποκατάσταση της αλήθειας, πράγμα το οποίο "πονάει" τους wannabe Μακεδόνες. Ο Βάσκο εδώ και χρόνια έχει γίνει πονοκέφαλος για τη χούντα του Γκρουέφσκι, η οποία τον επικύρηξε ως τρελό στην προσπάθειά της να τον σωπάσει. Στο παρελθόν τον είχαν ξαναφυλακίσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και αποπειράθηκαν να τον τρελάνουν με φάρμακα. Απελευθερώθηκε από ελληνικές αποστολές, που οργανώθηκαν από τους κυρίους Παπαθεμελή και Βιτάλη. Όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί, από τους οποίους ζητήθηκε βοήθεια, εποίησαν τη νήσσα. Κοινώς: έκαναν την πάπια!


Όσοι σ'αυτήν τη χώρα έχουμε ακόμα τα κότσια του Έλληνα είναι καιρός να οργανωθούμε για να βγάλουμε και πάλι το Βάσκο ζωντανό από το κολαστήριο, όπου τον κρατούν. Φοβόμαστε μέχρι και για την ενδεχόμενη δολοφονία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου