Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Οργιάζει η Παιδική Πορνογραφία στο Facebook



Άπειρες σελίδες, εκατομμύρια χρήστες.
Κόσμος πάει κι έρχεται…
Ο τόπος που εύκολα κατασκευάζεται ο… ψηφιακός φίλος.
Ο τόπος που προκύπτουν ποικίλες σχέσεις ανθρώπων, που ορισμένες εξ αυτών έχουν και happy end
Όμως είναι κι ένας τόπος που προκύπτουν λαϊκές κινητοποιήσεις, ενημερώσεις για πραγματικά και ουσιαστικά ζητήματα και τέλος πάντων αποτελεί ένα χώρο, όπου η ζύμωση είναι εκ των ουκ άνευ.

Επειδή, όπως αντιλαμβάνεστε, αποτελεί ένα πεδίο αρκετά προσοδοφόρο για άπειρες επιδιώξεις, φαίνεται πως βρίσκουν εκεί ακριβώς μια λεωφόρο επικοινωνίας και οι διάφοροι άνομοι, διεστραμμένοι, κακοήθεις και εν τέλει επικίνδυνοι για την κοινωνία. Ή τουλάχιστον για μια κοινωνία όπως την φαντάζεται ο μέσος ηθικός άνθρωπος. Κι εδώ φυσικά το «ηθικός» δεν το ταυτίζω με την ιδεολογική συγγένεια.

Για να μην κουράζω με άσκοπες αναλύσεις και επεξηγήσεις περί του f/b, μιας και πιστεύω πως λίγο ή πολύ οι περισσότεροι έχουν ιδίαν αντίληψη περί του θέματος, απλώς στην συνέχεια σας παραθέτω την αποτρόπαια εικόνα μιας άθλιας σελίδας παιδεραστών!

Πιστέψτε με, είναι από τις στιγμές που επιζητώ την θανατική καταδίκη σχεδόν άνευ δίκης…
Νιώθω πολύ έντονα αυτό που λένε… μαύρη ώρα. Η ώρα δηλαδή που εγκληματεί κάποιος με ελαφρά τη συνείδησή του.

Από την ώρα που εντόπισα την ελεεινή αυτή σελίδα κι έκανα φυσικά αναφορά για τον αποκλεισμό της, μέχρι και τώρα που συντάσσω το σχετικό κείμενο, ο μηχανισμός του Facebook   δείχνει αδρανής στο φαινόμενο.
Δεν θέλω να υποθέσω ύποπτες σκοπιμότητες, όμως από πλευράς αντανακλαστικών δείχνει παράλυτος…

Πέρα απ’ το γεγονός της αναφοράς εντός του συγκεκριμένου site, ενημέρωσα με e-mail και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Θα παρακολουθήσω στενά το κατά πόσο θα ενδιαφερθεί και αναλόγως θα επανέλθω.


Γιώργος Βεργιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου