Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ



                                      Η φωτογραφία που απεικονίζει
                             την Μασονική ιδιότητα του Άντερς Μπέχριγκ Μπρέβικ


Σοκαρισμένη είναι η Νορβηγία αλλά και η παγκόσμια κοινότητα από το διπλό φονικό χτύπημα που κόστισε τη ζωή σε 92 ανθρώπους. Ο 32χρονος Άντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ, ο οποίος έσπειρε το θάνατο αφειδώς σε ομοεθνείς του, εκτέλεσε εν ψυχρώ 85 ανθρώπους στην κατασκήνωση της νεολαίας των Εργατικών, ενώ παράλληλα παγιδεύοντας ένα όχημα με 500 κιλά εκρηκτικά τραυμάτισε θανάσιμα άλλους 7 έξω από κυβερνητικό κτήριο.
Μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος θα έκανε κάτι τέτοιο και σαν τέτοιος έπραξε.

Στην Ελλάδα όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, έσπευσαν τα φοβερά και τρομερά ΜΜΕ, πρώτα να τον δηλώσουν ακροδεξιό, φασίστα, νεοναζί κλπ, κατά την προσφιλή τους μέθοδο και μετά να πουν τ’ όνομά του.


Ψάξιμο στο ψάξιμο, προκύπτει πως ο εν λόγω εκτελεστής είναι ένας εύπορος Νορβηγός με συντηρητικές αντιλήψεις - όπως και οι περισσότεροι Νορβηγοί – ο οποίος διετέλεσε μέλος του “Κόμματος της Προόδου”.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδιο το κόμμα, διευκρινίζεται ότι ο Άντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ ήταν οργανικό μέλος του κόμματος από το 1999 έως το 2006 που διεγράφη. Από το 2004 έως το 2006 ασχολήθηκε με θέματα της νεολαίας.

Το “ ξεψάχνισμα” έγινε από διάφορα διαδικτυακά μέσα τα οποία έφεραν στο φως και μία του φωτογραφία με Μασονική ενδυμασία. Ξέρετε, ποδίτσα, σύμβολα κλπ.
Προκύπτει δηλαδή και φιλοσιωνιστική – Μασονική δράση.
“Τέκτων” δηλαδή ο…κύριος.

Στην Ελλάδα, οι ερυθρόμορφοι  δημοσιογράφοι της “Ελεύθερης ενημέρωσης”, σπεύδουν να κατασκευάσουν ακροδεξιά, φασιστική, νεοναζιστική τρομοκρατία, πριν ακόμα μάθουν, πριν ακόμα προκύψουν στοιχεία, πριν ακόμα πληροφορηθούν τα στοιχειώδη.
Μη χάσουν… Τους τρέχει το δημοκρατικό καθήκον…
Δεν είδα όμως να μιλήσουν ποτέ για την Μαρξιστική, Σταλινική αριστερή τρομοκρατία στις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Τα ΜΜΕ της θολοκουλτούρας ακολουθούν αηδιαστικές συντεταγμένες προσπαθώντας εναγωνίως να ταυτίζουν μονίμως οποιονδήποτε παρανοϊκό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με τους Εθνικιστές και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στοιχεία.
Επί του συγκεκριμένου, πουθενά δεν γίνεται αναφορά για την Μασονική του ιδιότητα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

2 σχόλια:

  1. Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο και σοβαρότερο από χριστιανούς δεξιούς και ρατσιστές σαν και του λόγου σας (ομοιδεάτες δηλαδή του Breivik και του κάθε Breivik της ιστορίας).

    http://paganproud1.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλεις, πες το επώνυμα, μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία που σου προσφέρει το διαδίκτυο. Επίσης, για εμάς δεν υπάρχει δεξιά-αριστερά. Υπάρχει μόνο το Ελληνικόν Έθνος και το συμφέρον του.

    Περί του "ρατσιστές"... Σήμερα συζητούσα με ένα φίλο μου, ο οποίος είναι "ρατσιστής", σαν εμάς, και βαλλόταν καθημερινά από τους πολυπολιτισμικούς γονείς και φίλους του γι'αυτό, μέχρι που τους ανακοίνωσε, ότι ερωτεύτηκε μια Φιλιππινέζα και θα πάει να την βρει. Εγώ του έδωσα τις ευχές μου. Οι δικοί του, πάλι, άρχισαν τα "μα θα κάνεις μαύρα παιδιά" και τα "αυτοί βρωμάνε". Η υποκρισία σας δεν έχει όρια, κύριοι "φιλελεύθεροι αντιρατσιστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή