Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αλητείες των πραιτοριανών του Χριστόφια!



Με τη χρήση άλογης βίας, χημικών και δακρυγόνων κατά γυναικών και παιδιών οι ένστολοι πραιτοριανοί του κομμουνιστή και εθνομηδενιστή Δημήτρη Χριστόφια και του ΑΚΕΛ προσπάθησαν (παίρνοντας «μαθήματα» από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) να διαλύσουν εκατοντάδες πατριώτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, για να διαμαρτυρηθούν για την αδράνεια της κυβέρνησης, που οδήγησε στην τραγωδία στο Ζύγι. Αποτέλεσμα των άθλιων ενεργειών αυτών ήταν η γενικευμένη κατακραυγή...

Τι προηγήθηκε
Οι πατριώτες συγκεντρώθηκαν, μετά από κάλεσμα στο διαδίκτυο και με sms, και ανάρτησαν μαύρο πανό που ανέγραφε «αιωνία τους η μνήμη». Πολλοί εξ αυτών φορούσαν μαύρα ρούχα, ενώ υπήρχε και πανό που έγραφε «το κράτος δολοφονεί, παραιτηθείτε» και φώναζαν συνθήματα όπως «μια παραίτηση δεν είναι αρκετή, κάποιος - κάποιος να πάει φυλακή», «Χριστόφια, παραιτήσου και εσύ και οι υπουργοί σου». Με πρωτοβουλίες ιδιωτών αναρτήθηκαν πανό και στα κάγκελα του Προεδρικού Μεγάρου με τα ονόματα των θυμάτων. Αλλά και στη Λάρνακα δώδεκα αναμμένα κεριά και δώδεκα άσπρα κεριά τυλιγμένα με κλωνάρια μυρσίνης, όσοι και οι νεκροί από την έκρηξη στη ναυτική βάση ‘Ευάγγελος Φλωράκης' στο Μαρί, άναψαν κάτοικοι της επαρχίας Λάρνακας μπροστά από το σιντριβάνι της Πλατείας Ευρώπης της πόλης (από τη "σημερινή").

Δεν μπορούν να φοβίσουν τον κόσμο οι κομμουνιστές
 Όμως, οι πατριώτες δεν κάνουν πίσω. Και προγραμμάτισαν για σήμερα νέο ραντεβού έξω από το Προεδρικό Μέγαρο για τις 20:00 το απόγευμα. Τα δακρυγόνα και τα χημικά των ένστολων πραιτοριανών του ΑΚΕΛ δεν πτοούν κανέναν και απλά προαναγγέλλουν το κύκνειο άσμα μιας προδοτικής κυβέρνησης.

Πηγή: http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου