Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Έφεραν τ' Άγρια να διώξουν τα Ήμερα...


Ακούγεται απίστευτο και όμως είναι αληθινό!! 
Η Ελλάδα του 2011 άγγιξε τα ποσοστά ίδια με αυτά της δεκαετίας του 60′... Τότε που τα μισά χωριά της Ηπείρου είχαν ερημώσει, ενώ χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν σε Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Αγγλία, Βραζιλία, και όπου υπήρχε έδαφος για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον.

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατάφεραν να μας φέρουν μισό αιώνα πριν... Πλέον, αυτή η ανάμνηση της μετανάστευσης αναβιώνει. Οι προοπτικές και οι εποχές διαφορετικές. Πλέον φεύγουν για το εξωτερικό νέοι μορφωμένοι, με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν δουλειά στην Ελλάδα, αλλά οι ίδιοι αποτελούν “επενδυτικές” ευκαιρίες για τις ξένες επιχειρήσεις. Φεύγουν οι Έλληνες για να μπορέσουν να ζήσουν...

             http://www.trelokouneli.gr/



Συγχαρητήρια στον κύριο Μινέικο Παπανδρέου και το συνάφι του! 
Τα καταφέρατε! Φεύγουν οι Έλληνες, για να κάνουν χώρο στους ποικιλόχρωμους προστατευόμενούς σας, οι οποίοι φτάνουν στην Πατρίδα μας μαζικά κατά ορδές, για να στερήσουν το κομμάτι ψωμί από τον Έλληνα, που αηδιασμένος πια σηκώνει τα χέρια ψηλά (με ανοιχτά τα δάχτυλα πάντα) και σας κουνά το μαντίλι.
Χάρη στην ανικανότητά σας για ανάπτυξη υποδομών, ακόμη και τα πτυχία του Έλληνα αχρηστεύτηκαν στη χώρα σας κι έγιναν λαδόκολλες για σουβλάκια. 

Ακόμη κι εκείνος που έχει τα εφόδια έφτασε να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια δουλειά σαν σερβιτόρος, σαν εργάτης στα χωράφια, στην οικοδομή, οπουδήποτε... Μα κι εκεί οι πόρτες του είναι κλειστές. Γιατί εκεί προτιμάται ο ξένος. Γιατί ο ξένος είναι παράνομος, άρα δε μπορεί να προσληφθεί νόμιμα, οπότε δεν έχει ασφάλιση και απαιτήσεις. Κι έτσι ο ξένος κάνει δυο και τρεις δουλειές και κονομάει (τα λεφτά που κερδίζει τα στέλνει στη χώρα του - σιγά μην τα άφηνε σε 'σας), όταν ο Έλληνας αγωνιά για το πώς θα αγοράσει αύριο γάλα για τα παιδιά του. Και μέσα σ'όλα αυτά, πληρώνει και τους φόρους του (και πιθανότατα και τους φόρους που αναλογούν στον ξένο), εν αντιθέσει με τον ξένο που δεν πληρώνει τίποτα, γιατί τα λεφτά του είναι ΜΑΥΡΑ!

Μπράβο, τα καταφέρατε! Ευνοήσατε την ανθοφορία της παράνομης εργασίας, φέρατε τη χώρα 50 χρόνια πίσω και διώξατε τον Έλληνα. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και το Νόμπελ Υποκρισίας!

Ατρυτώνη Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου