Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Έχουμε τους καλύτερους πιλότους στο ΝΑΤΟ!




Οι Έλληνες αξιωματικοί διακρίνονται και προκαλούν αμηχανία στην εθνομηδενιστική πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Και την υποχρεώνουν να ρίξει τα μούτρα της και να τους συγχαρεί.
 
Οι σμηναγοί Λουκάς Θεοχαρόπουλος και Χαρίλαος Νίκου, διακρίθηκαν τον περασμένο Μάιο σε επιχειρησιακό σχολείο του ΝΑΤΟ που διεξήχθη στην Ισπανία, γνωστό ως Tactical Leadership Programme, χαρακτηριζόμενοι ως οι καλύτεροι της εκπαιδευτικής τους σειράς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Οι προαναφερόμενοι αξιωματικοί μας, οι οποίοι υπηρετούν στην 343 Μοίρα κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ρόλο Εναέριας Υπεροχής (Air to Air), ενώ σε αποστολές Καταστολής Εχθρικής Αεράμυνας (Suppression Enemy Air Defense-SEAD) εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία και ακρίβεια βολές Harm, εξουδετερώνοντας όλους τους στόχους.
Φυσικά, στο Πεντάγωνο κάποιοι ένιωσαν αμήχανα, καθώς προσπαθούν εδώ και καιρό να απαξιώσουν το στράτευμα, διαδικασία στην οποία τα στελέχη αντιστέκονται, προτάσσοντας τις αναμφισβήτητες δυνατότητές τους σε διεθνές επίπεδο. 
Κακοπληρωμένοι και αγνοημένοι από την Πολιτεία Ίκαροι, με μισθούς κατά πολύ χαμηλότερους από αυτούς κάποιων «συνεργατών» στη Βουλή, δίνουν με τη στάση τους παραδείγματα αυταπάρνησης, παλεύοντας να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης με την οποία τους περιβάλλει το έθνος. Και τα καταφέρνουν περίφημα, δίνοντας σε όλους μας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

2 σχόλια:

  1. καλησπέρα, αν κατάλαβα καλά αυτό είναι ένα blog που στηρίζει το εθνικό μέτωπο. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορούμε να βοηθήσουμε; σας έχω στείλει και μήνυμα στο e-mail. ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως στηρίζουμε το Εθνικό Μέτωπο. Αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες με τη Διεύθυνση Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στο +30 6947361035

    ΑπάντησηΔιαγραφή