Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ετοιμάζονται να χτυπήσουν Έλληνες το φθινόπωρο με πλαστικές σφαίρες!

Η πληροφορία ότι η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να προβεί στην αγορά πλαστικών σφαιρών και χρωμοσφαιριδίων, εγκαινιάζοντας ένα πρωτοφανές κλίμα καταστολής ενόψει των λαϊκών κινητοποιήσεων που αναμένονται από τον Σεπτέμβριο, ανησυχεί πολλούς. 
Και αυτό είναι φυσικό, μετά τα όσα ζήσαμε στα τέλη του Ιουνίου, με γυναικόπαιδα να δέχονται βίαιες επιθέσεις από τους ένστολους πραιτοριανούς του συστήματος, οι οποίοι δε δίστασαν να ρίξουν χημικά και δακρυγόνα μέσα στο σταθμό του μετρό, στο Σύνταγμα. Είχε προηγηθεί ρίψη χημικών μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο των Αθηνών.

Με δεδομένη την ολόθερμη στήριξη των πολιτικών της από τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, η κυβέρνηση θέλει να «δώσει ένα μάθημα», όπως λένε όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει σε όσους «παριστάνουν» (όπως λένε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ) τους «αγανακτισμένους» στις πλατείες των πόλεων της χώρας. Και δεν θα διστάσει, προκειμένου να εφαρμοστούν απρόσκοπτα οι πολιτικές της, να χρησιμοποιήσει ωμή βία κατά των Ελλήνων. Βία, την οποία δεν χρησιμοποίησε στην κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες, των οποίων τα «δικαιώματα» γίνονται πάντα «σεβαστά»... Δύο μέτρα και δύο σταθμά από μια καθ' όλα ελληνοφοβική κυβέρνηση.

Ας αντιληφθούν στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Προστασίας του (αλλοδαπού) Πολίτη, ότι η βία που ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν στην απέλπιδη προσπάθειά τους να διατηρήσουν την εξουσία, δεν θα περάσει. Και μπορεί η ΝΔ να κοιμάται ως συνήθως τον ύπνο του δικαίου, συμπράττοντας με την παθητική και σχεδόν ύποπτη στάση της στα όσα συμβαίνουν, αλλά οι αντοχές του κόσμου έχουν μειωθεί κατά πολύ. Η χρήση δολοφονικών πλαστικών σφαιρών και χρωμοσφαιριδίων κατά Ελλήνων, οι οποίοι αγωνίζονται κατά του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου, δεν θα γίνει ανεκτή, ενώ οι υπεύθυνοι θα καταγγελθούν δημόσια και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.


1 σχόλιο: