Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Bye-bye καπιταλισμέ, εμείς στις επάλξεις

Τα μεγάλα χρηματιστήρια ανά την υφήλιο τρεκλίζουν, το καπιταλιστικό έκτρωμα καταρρέει. Και μερικοί από εμάς, αν και υφιστάμεθα τις συνέπειες, δεν θα βάλουμε τα κλάματα. Γιατί εδώ και χρόνια ξέραμε τι κρυβόταν πίσω από το δημιούργημα αυτό της διεθνούς αλληλεξάρτησης και της ελεύθερης διακίνησης του κεφαλαίου: η κερδοσκοπία, για την οποία μας έπρηζαν εδώ και καιρό με το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να ενοχοποιείται, ή άλλως η σιωνιστικής προέλευσης και αντίληψης απληστία, ένα στοιχείο που ενσωματώθηκε στα τραπεζικά & επιχειρηματικά ήθη των WASP (white-Anglo-Saxon-protestant) ελίτ που παρακάθονται στα Δ.Σ. των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.


Όταν προειδοποιήσαμε εμείς και άλλοι πριν και μετά από εμάς από τα βήματα που διαθέτουμε, λοιδορηθήκαμε όλοι, χαρακτηριστήκαμε με τα γνωστά επίθετα που διαθέτουν σε αφθονία ο «προοδευτικός» αλλά και ο «φιλελεύθερος» αστικός μπαξές για να διασύρουν τους αντιπάλους τους. Ήμασταν οι περιθωριακοί, οι μισαλλόδοξοι, τα υπολείμματα του «κακού» παρελθόντος της Ευρώπης. Και, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ήρθε η κρίση για να επιβεβαιώσει ότι όσα λέγαμε έχουν βάση και δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας μας και θεωρίες συνωμοσίας. Και αν ακόμα δεν έχουν παραδεχθεί οι «ιθύνοντες» τι κρύβεται πίσω από την εμφανή σε όλους κατάρρευση, είναι γιατί ακόμα δεν έχουν βρει τη δύναμη τα θρασύδειλα αυτά ανθρωπάκια που απαρτίζουν τις ευρωπαϊκές & αμερικανικές ελίτ να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια.

Τώρα το σύστημα-θηρίο, που γενιές και γενιές Ευρωπαίων & Αμερικανών πολιτικών, επιχειρηματιών, τεχνοκρατών, γραφειοκρατών και λοιπών συνενόχων εξέθρεψε, αυτονομείται και αναζητά τη «λύτρωσή» του στο πεδίο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ένα πεδίο που οι περισσότερες πολιτικές ελίτ των μεγάλων χωρών της Γηραιάς Ηπείρου δεν έχουν ακόμα αποδεχθεί. Γιατί; Διότι δεν θέλουν από βασιλιάδες να καταντήσουν πολιτικά ευνούχοι κλητήρες και θέλουν να το διαπραγματευτούν ως το τέλος. Όμως, από την άλλη μεριά, οι αφανείς «μεγάλοι» του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου ανυπομονούν και δεν έχουν αναστολές και ενδοιασμούς. Δεν διαθέτουν άλλωστε άλλα 50 χρόνια για να πείσουν τις ελίτ σε Γαλλία, Γερμανία και αλλού, να τους παραχωρήσουν αναίμακτα τα προνόμιά τους και τις εξουσίες τους.

«Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση», ώστε να αντιμετωπιστούν οι κρίσεις που πλήττουν την υφήλιο, φυλετικές, θρησκευτικές, οικονομικές, επισιτιστικές, ενεργειακές, υγειονομικές, κρίσεις που σχετίζονται με την προμήθεια του νερού, θα μας πουν σε λίγο καιρό για άλλη μια φορά (ο GAP το λέει συνεχώς, αλλά αυτός είναι απλά ένας ανίσχυρος παπαγάλος που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ του τίποτα). Κρατείστε το αυτό. Ο απόλυτος, ο πλέον δογματικός ορθολογισμός, ο θεωρούμενος ως ο απόλυτος θρίαμβος των παρασκηνίων και του διεθνισμού. Παγκόσμια (ολοκληρωτική) διακυβέρνηση, άνευ νομιμοποίησης, για να ικανοποιήσουν κάποιοι απάτριδες, άθεοι και ανάλγητοι, τα εξουσιαστικά τους σύνδρομα, όπως αυτά διογκώθηκαν στις αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων, όπου εκπαιδεύτηκαν.

Η άνιση σύγκρουση μεταξύ των ελίτ και του ανήμερου και πλέον ασυγκράτητου θηρίου που αυτές δημιούργησαν, του διεθνούς σιωνιστικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου, θα την παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον. Το πρόβλημα είναι ότι η μπόρα θα πάρει και εμάς. Ώρα να ανεβούμε στα τείχη. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν κι εμείς για την πολυμέτωπη εθνική, κοινωνική και πολιτική μάχη μας εναντίον όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου