Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΥΚ: Αναβολή για τις 16 Δεκεμβρίου

Ανεβλήθη για τις 16 Δεκεμβρίου 2011 η δίκη των 39 ανδρών των ΟΥΚ. Η υπεράσπιση των ΟΥΚ ζήτησε να μην αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, για να μην ταλαιπωρούνται διαρκώς οι άνδρες, όμως το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

Οι κατήγοροι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι... μία Αλβανή και ένας Σκοπιανός, ενώ στις 16 Δεκεμβρίου σαν μάρτυρας κατηγορίας θα παραστεί και ο... Π. Δημητράς (ο εγκλήσας τη δίωξη των βατραχανθρώπων δηλαδή).

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος εισέπραξε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου, που είχε μαζευτεί έξω από το Ναυτοδικείο του Πειραιά για να δηλώσει τη συμπαράστασή του στους 39 άνδρες, για τη διπλή πολιτική του κόμματός του. Ενώ το ΛΑΟΣ σήμερα δήλωσε συμπαράσταση στα 39 παλληκάρια, εντός της Βουλής τους καταδίκασε.


Στη δίκη παρευρέθη εκ μέρους του Εθνικού Μετώπου και ο συνεργάτης μας κύριος Γ. Βλαχόπουλος, επώνυμος δικηγόρος, ο οποίος είναι στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

5 σχόλια:

  1. Κρέμασμα και οι δικαστές μαζί με τους 300 βουλευτές αν τολμήσουν να τους δικάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
    Μαζί σας και στο θάνατο κομάντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελληνική Πολιτεία αποφάσισε να εξαντλήσει τη δικαστική της αυστηρότητα πάνω σε 39 παιδιά που έχουν στο επίκεντρο της ζωής τους την προστασία της από την εχθρικη επιβουλή. Μάρτυρες κατηγορίας μια σκοπιανή και ένας αλβανός. Είστε καλά ρεεεεεεεε.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΝΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΕΕΕΕ. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
    ΤΟ ΡΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον κο Βλαχόπουλο. Δεν φοβάται τη ρετσινιά του ρατσιστή από τους αργυραμοιβούς ανθρωπιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τούτο το χώμα έιναι Ελληνικό!!!! τα παλικάρια μας δίνουν όρκο'' ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ..ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΏ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ''..ενας όρκος που αν υπάρχει άνθρωπος που ΄δεν συγκινείται...πολύ απλά ΄δεν ειναι ΕΛΛΗΝ.
    Ας τολμίσουν να τουςαγγίξουν!!! εκει θα έιμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή