Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Βάζουν επικεφαλής της επιτροπής για το άσυλο τον προστάτη των καταληψιών της Υπατίας!







Κάνουν τα πάντα οι της κυβέρνησης και οι της αριστεράς, προκειμένου να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες, ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαπράξει και άλλες εγκληματικές πράξεις, εκτός της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα.
 
Η τέλεση εγκλημάτων στην Ελλάδα εκ μέρους των αλλοδαπών, επιβραβεύεται. Στο πλαίσιο αυτό, οι της κυβέρνησης δημιουργούν ένα γραφειοκρατικό πλαίσιο, με φίλα προσκείμενους στην πολυπολιτισμικότητα τύπους. Και φυσικά, γελοιοποιούνται. Όμως, τη δουλειά τους την κάνουν. Η κυβέρνηση λοιπόν, έβαλε επικεφαλής της επιτροπής ασύλου έναν τύπο εν ονόματι Βασίλη Παπαδόπουλο, δικηγόρο, ο οποίος είχε «συμπαρασταθεί» στους απεργούς πείνας της Υπατίας.

Φυσικά, η μεθόδευση έγινε αντιληπτή και ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Βουλή από βουλευτές της αντιπολίτευσης, που στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την αναδιοργάνωση του συστήματος αδειοδότησης αδειών παραμονής, ξέσπασαν. Αν και το κύριο θέμα των αντιδράσεων ήταν η μείωση της περιόδου παραμονής από 12 σε 10 χρόνια για τη νομιμοποίηση της διαμονής, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους για τις προθέσεις της, με τοποθετήσεις που λένε πολλά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου