Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Επελαύνει ο πολυπολιτισμός: Σφαγή μεταξύ αλλοδαπών στην Κέρκυρα!

maxaira
Συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια της χώρας τα "πολυπολιτισμικά ενσταντανέ", που ως χορηγούς έχουν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που επέτρεψαν να μπουν στην χώρα μας με ανεξέλεγκτο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Η τελευταία "παράσταση" δόθηκε στην Κέρκυρα και μάλιστα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, όπου, όπως μας πληροφορεί τοπική ειδησεογραφική σελίδα, "ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε ενώ άλλοι τρεις συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή που έγινε χθες στις 11:30 το βράδυ στην Πλατεία Σαρόκου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων Κερκυραίων και τουριστών!

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, στη συμπλοκή συμμετείχαν τουλάχιστον 6 άτομα Πακιστανικής και Ιρακινής καταγωγής, οι οποίοι καυγάδιζαν και κάποια στιγμή έβγαλαν μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε ο νεαρός άνδρας στα χέρια και το θώρακα. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ η Αστυνομία αναζητά και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή."

Μαχαιροβγάλτες Πακιστανοί και Ιρακινοί. Και στην μέση οι Κερκυραίοι, οι Αθηναίοι και γενικά οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν τις συμμορίες να σφάζονται για τον έλεγχο περιοχών. Και όταν δεν σφάζονται μεταξύ τους, φροντίζουν να σφάζουν τίποτε Έλληνες κατά την διάρκεια ληστειών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου