Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Σμύρνη: Γιόρτασαν τη σφαγή των Ελλήνων οι Τούρκοι

Στην Ελλάδα η θολοκουλτούρα καλά κρατεί, πουλώντας εθνομηδενισμούς και αρνησιπατρίες μέσα σε μια επίπλαστη φραστική ελευθεριότητα κι έναν στρουθοκαμηλισμό άνευ προηγουμένου. Το ίδιο σενάριο, copy-paste, επικρατεί και στην Κύπρο με τον άρχοντα του ψεύδους και της μειοδοσίας, το σύμμαχο των Ιουδαίων Χριστόφια.

Ένα λαϊκό ρητό λέει: «Όταν εσύ κοιμάσαι, ο άλλος γράφει ιστορία…»
Θα συμπληρώσω κι εγώ ταπεινά ένα δικό μου: «‘Οταν κλείνεις τα μάτια λίγο πριν το χείλος του γκρεμού, κανέναν τρόπο σωτηρίας δεν έχεις…»


Την ίδια ώρα, στην πέρα για πέρα Ελληνική μας πόλη, τη Σμύρνη, οι Τούρκοι γιόρτασαν την 89η επέτειο της απομάκρυνσης του γηγενούς πληθυσμού, των Ελλήνων και την σφαγή…
Στους εορτασμούς παρευρέθησαν δύο Τούρκοι υπουργοί, ο Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτογρούλ Γκιουνάι και ο Υπουργός Μεταφορών Μπιναλί Γιλντιρίμ και πολλοί βουλευτές της περιοχής, νομάρχες, ο Διοικητής της στρατιάς Αιγαίου (στοχοποιημένη από τον Ερντογάν) Αμπντουλάχ Ατόι, ο δήμαρχος της τουρκεμένης πόλης Αζίζ Κοτζάογλου και πολλοί εκπρόσωποι του κεμαλικού και ισλαμικού κατεστημένου της Τουρκίας.
Στα πλαίσια των εορτασμών τους πραγματοποιήθηκε και στρατιωτική παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν και αγήματα εφίππων με στολές εποχής, κατέθεσαν στεφάνια, έπαιξαν τον εθνικό τους ύμνο, εκθείασαν την σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης και των άλλων Χριστιανών, έκαναν συμβολική έπαρση της σημαίας τους στο κυβερνείο και ακούστηκαν ύμνοι στον Κεμάλ. Εδώ ας μην λησμονήσουμε τον Ισλαμιστή Ερντογάν, που προφανώς έχει… άλλη άποψη περί του κοσμικού κράτους.

Στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ τα παιδιά μας μένουν χωρίς βιβλία κι όσα και όποτε τους παραχωρηθούν είναι κατάστικτα από τις μαχαιριές στο σώμα της Πατρίδας. Παντού κυριαρχεί το πνεύμα συμφιλίωσης με τους Τούρκους, η υποχωρητικότητα και η παραχώρηση αυτής καθ’ αυτής της Εθνικής μας ταυτότητας. Το εθνομηδενιστικό δηλητήριο ρέει άφθονο παντού, ώστε δίχως άλλο να καταρρακωθεί κάθε τι Εθνικό και να διαλυθούν οι Εθνικές Άμυνες κάθε μορφής και σε κάθε επίπεδο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γιώργος Βεργιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου