Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ξένοι πράκτορες κατακαίνε ανεμπόδιστοι την πατρίδα μας!




Ομολόγησε Αλβανός για τις φωτιές στην Αιτωλοακαρνανία, λέει ότι τον πλήρωσαν ομοεθνείς του να το κάνει !

Την ώρα που στην ΠΑΣΟΚική ΕΥΠ (που δεν εξυπηρετεί πλέον εθνικά μας συμφέροντα, αλλά εκείνα που προωθούν τη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας) διώκουν μέσω δυσμενών μεταθέσεων εργαζόμενο, επειδή κατήγγειλε επώνυμα συνάδελφό του που είχε στον υπολογιστή του πορτρέτα του... Κεμάλ Ατατούρκ (!), οι ξένοι πράκτορες αλωνίζουν.

Φυσικά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει άλλες ασχολίες, όπως το πώς να εμφανίσει ως μικρότερη από την πραγματική τη ζημία από τις πυρκαγιές στον Έβρο (αντί 60.000 στρεμμάτων, 33.000!), όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής αλλά και της Πολιτικής Προστασίας. Που να ασχοληθεί με τους πράκτορες που καίνε την Ελλάδα για λογαριασμό Αλβανών και Τούρκων και ποιος ξέρει και ποιών άλλων...

Τα όσα ομολόγησε στη διάρκεια της ανάκρισής του ο Αλβανός εμπρηστής που συνελήφθη για τις φωτιές στην Αιτωλοακαρνανία, άφησαν τον ανακριτή Μεσολογγίου με ανοικτό το στόμα. Με λίγα λόγια, ο 38χρονος Αλβανός κακοποιός, «φρούτο» και αυτός της λαθρομετανάστευσης και της πολυπολιτισμικότητας, είπε ότι έβαλε τις φωτιές έναντι αμοιβής, που θα του έδιναν συμπατριώτες του που τον πλησίασαν τον Ιούνιο, προτρέποντάς τον να κάψει δάση στην προαναφερόμενη περιοχή. Κατά τα άλλα, είχε επικαλεστεί αρχικά «ψυχολογικά» προβλήματα! Την ομολογία του Αλβανού, επιβεβαίωσε και η ημεδαπή σύντροφός του (να τη χαίρονται οι δικοί της...), η οποία όμως δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, τις αρχές και είναι πάρα πολύ εκτεθειμένη, εθνικά, ηθικά και νομικά.

Όπως γράφει ο Τύπος, ο Αλβανός εγκληματίας, ο οποίος πλέον κατηγορείται για εμπρησμούς κατά συρροή και όπως ήταν φυσικό προφυλακίστηκε, «έδωσε» άλλους δύο Αλβανούς, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν όταν έβαζε τις φωτιές (χωρίς όμως να δώσει επαρκείς πληροφορίες, καθώς φοβάται για το άθλιο τομάρι του). Για να βεβαιωθούν προφανώς ότι τα χρήματα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας τους, «πιάνουν τόπο». Και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση αφοπλίζει τα ΤΕΑ σε Ήπειρο και Μακεδονία, αφοπλίζοντας τους Έλληνες, διώχνει το στρατό από εκεί και αποψιλώνει την περιοχή από αστυνομικά τμήματα και προσωπικό, όπως καταγγέλλουν μάλιστα προς πάσα κατεύθυνση οι τοπικοί φορείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου