Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Το ΚΚΕ «αποκαθιστά» τους προδότες και τους φονιάδες του

Κατά την πάγια τακτική του το κόμμα των κομμουνιστών, αφού πέταξε στα σκυλιά τα στελέχη του και μετά από 60 και πλέον χρόνια, «αποκαθιστά» αρχικά τον αρνησίπατρι Νίκο Ζαχαριάδη που καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του '50 έτρεχε στις ανθελληνικές «γιορτές» για την εξέγερση του Ίλιντεν που διοργάνωναν σλαβομακεδόνες στα Σκόπια. Σήμερα, το ΚΚΕ πραγματοποιεί στις 11:30 το πρωί, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, εκδήλωση για τον αρνησίπατρι Ζαχαριάδη.


«Αποκαταστάθηκε» και ο ασυρματιστής Νίκος Βαβούδης, που εκτελέστηκε μαζί με τον καταδικασθέντα για κατασκοπία Νίκο Μπελογιάννη (απόφαση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ της 16 Ιουλίου 2011) και θα γίνει εκδήλωση και γι' αυτόν στις 5 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα στην Πλατεία Άτλας, στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Ταύρο.

Για τον Βαβούδη, για να καταλάβετε πόσο εκτιμούν οι «σύντροφοι» ο ένας τον άλλον και πόσο άφιλοι γίνονται, ο Νίκος Ζαχαριάδης έλεγε από το ραδιοφωνικό σταθμό «Ελεύθερη Ελλάδα», ότι «δεν σκοτώθηκε, αλλά φυγαδεύτηκε στην Αμερική και τρώει τα δολάρια της προδοσίας με γυναίκες»... Κολλητοί!

Επίκεινται πάντως και εκδηλώσεις για την «αποκατάσταση» του Άρη Βελουχιώτη ή καπετάν Κλάρα ή μιζέρια ή δηλωσία. Του τελευταίου η αποκήρυξη από το ΚΚΕ δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» στις 12 Ιουνίου 1943. Η εκδήλωση για τον αιμοσταγή δολοφόνο Άρη (τα εγκλήματα του οποίου χρειαζόμαστε χιλιάδες σελίδες για να απαριθμήσουμε, τα όσα έγραψε για αυτόν ο Στρατής Μυριβήλης όμως αρκούν), θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στην Πλατεία Λαού στη Λαμία. Να υποθέσουμε ότι η εκδήλωση στη Φθιώτιδα για τον «άνθρωπο» που έβαψε όλη την Ελλάδα στο αίμα και τον κατήγγειλε το ίδιο το κόμμα του για ύποπτη και τυχοδιωκτική δράση, τον «άνθρωπο» που δολοφόνησε με 31 μαχαιριές κοντά στο χωριό Κολοκυθιά τον 14χρονο Γιώργο Μαραθέα (στη φωτογραφία με την οικογένειά του ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του από τον μιζέρια), δεν θα αποκληθεί «γιορτή μίσους»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου