Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αίμα και τρόμος στην Καλλιθέα

Καλώς ήλθατε στην πολυπολιτισμική Αθήνα. Αδέσποτες σφαίρες τραυματίζουν περαστικούς

              
Δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε φαρμακείο στη συμβολή των οδών Κέκρωπος και Σόλωνος στην Καλλιθέα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας διερχόμενος πολίτης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.
Ακόμη δύο εγκληματίες τους οποίους... ψάχνει η αστυνομία. Και ακόμη ένα θύμα, το οποίο πήγαινε στην δουλειά του και κατέληξε στο νοσοκομείο. Και ένας ακόμη μικρός επιχειρηματίας θύμα ληστείας. Η λέξη ασφάλεια έχει μετατραπεί σε άγνωστη λέξη για τους Αθηναίους.
Η αποκαλούμενη μικροεγκληματικότητα δείχνει πλέον το πιο βίαιο πρόσωπο της. Κακοποιοί οπλισμένοι με πιστόλια ή μαχαίρια τα χρησιμοποιούν με την παραμικρή αντίσταση που συναντούν για να ληστέψουν ανυπεράσπιστους περαστικούς ή οδηγούς οχημάτων, ιδιοκτήτες ψιλικατζίδικων, φούρνων, πρακτορείων ΠΡΟΠΟ, και βέβαια Σούπερ Μάρκετ, επιχειρήσεις. Από το στόχαστρό τους έχουν φύγει οι "μεγάλοι" στόχοι όπως οι τράπεζες που έχουν πλέον αναβαθμίσει τα μέτρα προστασίας τους και η βία έχει διασπαρθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου