Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Έχει πλημμυρίσει με πλαστά έγγραφα η Ελλάδα

Κοινοτυπία έχει καταντήσει πια η είδηση ότι η Ελληνική Αστυνομία συλλαμβάνει αλλοδαπούς που προσπαθούν να φύγουν από την χώρα με πλαστά έγγραφα. Συνεχώς πιάνονται αρκετοί από δαύτους.

Η Ελληνική αστυνομία αποδεικνύεται ικανότατη στο να τους εμποδίζει να φύγουν, ενώ εντελώς ανίκανη στο να τους εμποδίσει να μπούν. Έτσι και χθες συνελήφθησαν, βραδινές ώρες, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Τα πλαστά έγγραφα δε κοστίζουν περί τα 1000 ευρώ το καθένα. Και δεν γεννά σε κανέναν υποψίες το πώς καταφέρνουν οι "εξαθλιωμένοι" μετανάστες, πέρα των χρημάτων που καταβάλλουν για να φτάσουν μέχρι την χώρα μας στους δουλέμπορους και που συχνά είναι πάνω από 5.000 ευρώ το άτομο, να έχουν και τα έξτρα χρήματα για τα πλαστά διαβατήρια;
Τα οποία όπως έχει αποδειχθεί από εφόδους της αστυνομίας, παρασκευάζονται από οργανωμένες μαφίες μεταναστών. 
Πολλές είναι οι φορές που σε εκκαθαρίσεις κτιρίων από την αστυνομία βρίσκονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται γι' αυτήν ακριβώς την δουλειά. 

Αλλά το απόστημα δεν σπάει με τίποτε. Ποιος ξέρει πόσοι άνθρωποι στην χώρα μας κυκλοφορούν με ό,τι ταυτότητα τους βολεύει... Και μπορούν να την αλλάζουν εάν και όποτε θέλουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου