Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η παράδοση της πατρίδας στα ξένα συμφέροντα συντελείται. Ανάγκη τεταμένης επιφυλακής.



Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου.
Η απόφαση για την αναδιάρθρωση ελήφθη χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της συμβολικής πλέον ελληνικής κυβέρνησης. Η περιβόητη Ευρώπη της ισοτιμίας και της συμμετοχής έχει γίνει ανέκδοτο. Τα διεθνή χρηματοοικονομικά συμφέροντα καθορίζουν τις αποφάσεις και οι τοπικές κυβερνήσεις εκτελούν.

Για την εποπτεία των αποφάσεων τοποθετούνται τεχνοκράτες της γραφειοκρατίας, Μέρκελ- Βρυξελλών, με σκοπό την συμμόρφωση και την εκποίηση του ελληνικού πλούτου.

Δεν έχει σημασία το ύψος του κουρέματος, ενδεχομένως να έπρεπε να γίνει πλήρης παύση πληρωμών για ένα διάστημα τριών τουλάχιστον ετών.

Η Ελλάδα, οφείλει αυτή την ώρα που συμπίπτει με την επέτειο της μεγάλης εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, να αναλογιστεί την θέση της και το μέλλον της.

Οι Έλληνες προδομένοι από την πολιτική τάξη που κατέκλεψε και περιόρισε την κυριαρχία της χώρας, αντιλαμβάνονται ότι: η μεγάλη αποστολή στις δύσκολες αυτές περιστάσεις βρίσκεται σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν στις δυνάμεις του τόπου. Στην εργασία, τον δημόσιο πλούτου, τους αναξιοποίητους εθνικούς πόρους, την αυτόνομη και ακηδεμόνευτη πολιτική, στους πολιτικούς που προέρχονται από τη βάση της κοινωνίας και δεν συμμετείχαν στο καταστροφικό πολιτικό σύστημα.

Το Εθνικό Μέτωπο, με το εθνικό κράτος στο επίκεντρο μιας νέας πορείας ξέρει , θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση των καιρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου