Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Έδωσε εντολές στα ΜΜΕ

Γ.Παπανδρέου προς μετόχους MEGA: 
"Προσέξτε καλά. Έχετε ευθύνες"!


Συνάντηση με τους μετόχους του MEGA είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, δέχτηκε στο γραφείο του στη βουλή νωρίτερα τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον Γιώργο Μπόμπολα και τον μέτοχο του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.


Η συνάντηση έγινε την ώρα που είχαν αποχωρήσει από τη βουλή και οι τελευταίοι υπάλληλοι.

Αυτή η συνάντηση δείχνει ξεκάθαρα που πάει η κατάσταση: Τα μηνύματα από το Βερολίνο δείχνουν το αδιέξοδο που προκύπτει στη σύνοδο κορυφής της Κυριακής.
Πάρα πολύ πιθανό είναι, ακόμα και να ψηφιστεί το επαίσχυντο πολυνομοσχέδιο την Πέμπτη, να υπάρξει παραίτηση της κυβέρνησης και πιθανόν προκήρυξη εκλογών.

Σύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες, ο ΓΑΠ έθεσε τους μετόχους του MEGA προ των ευθυνών τους για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να πριμοδοτούνται αντιδράσεις και συμπεριφορές που οδηγούν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.
Τα ίδια στοχεύει να πει και στα επόμενα ραντεβού του με τους άλλους εκδότες.

Η πολιτική της λογοκρισίας για την οποία τόσα χρόνια οι δημοκράτες κόπτονται και προσάπτουν σε…άλλες εποχές, αποδεικνύουν περίτρανα ότι αποτελεί  την  συνταγή τους.
Η κοινοβουλευτική δικτατορία που πρεσβεύουν είναι κατάστικτη από τις Σταλινικές τους συντεταγμένες. Κι αυτό πλέον δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί.   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου