Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση στελεχών του Εθνικού Μετώπου Επαγγελματιών

Ο Γ.Γ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Εμ. Κώνστας
Συνάντηση στελεχών επαγγελματιών του Εθνικού Μετώπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28-9-2011 με σκοπό τον συντονισμό του αγώνα και την υλοποίηση δράσεων. Κατά την συνάντηση επισημάνθηκε η εκτός ελέγχου κατάσταση και η πλήρης αποκάλυψη του καταστροφικού ρόλου, των πολιτικών σχηματισμών που και πάλι φιλοδοξούν να συνεχίσουν τον ρόλο τους.

Με σκοπό να πληροφορηθεί όλος ο κόσμος της εργασίας, την διαπλοκή πολιτικών τραπεζών, τοκογλύφων και μέσων μαζικής ενημέρωσης, την απίστευτη συντριβή των ελληνικών επιχειρήσεων από το παραεμπόριο και τα καρτέλ, αλλά και την φθοροποιό δράση των κομμουνιστών και των αριστεριστών, αποφασίστηκε η ανάπτυξη μιας μεγάλης εκστρατείας πληροφόρησης.

Όπως τόνισαν διαδοχικά οι κ.κ. Β Ντούτσας και Χ Χριστογιάννος, δεν είναι μόνο η δεινή θέση των ελλήνων επαγγελματιών από όσα έχουν συσσωρευτεί, είναι και το εχθρικό κράτος που φορολογεί σχεδόν με ένα μέτρο κάθε εβδομάδα. Σχεδόν δύο στις τρείς επιχειρήσεις έχουν καταστεί προβληματικές.

Ο Εμ. Κώνστας μετά από μια συνοπτική αναφορά για την μέχρι σήμερα πορεία ανασυγκρότησης του Εθνικού Μετώπου, που όπως τόνισε υπήρξε ιδιαιτέρως ενθαρρυντική και απέδειξε την πραγματική ανάγκη ύπαρξης μιας γνήσιας έκφρασης των ελλήνων εθνικιστών, σημείωσε ότι η προσπάθεια βίαιης μεταβολής της ελληνικής οικονομίας ούτε τυχαία ήταν, ούτε προϊόν εξελικτικών διαδικασιών. Όλοι και κυρίως οι πολιτικοί, οι τεχνοκράτες και τα ξένα και εγχώρια αφεντικά τους, γνώριζαν τι κάνουν και που αποβλέπουν. Συνεχίζοντας ο κ. Κώνστας σημείωσε ότι η ελεύθερη και δημιουργική φύση του Έλληνα δεν πρόκειται να υποταχθεί. Ο επαγγελματικός κόσμος της χώρας που έζησε την αφαίμαξη των δυνάμεων του από το κομματικό κράτος και βίωσε την απόλυτη ψευδολογία του Ευρωπαϊκού μονοδρόμου των Βρυξελλών, αντιλαμβάνεται τώρα ποιος πρέπει να είναι ο σκοπός του. Και ο σκοπός του είναι ανατρεπτικός ως προς το σύστημα δημιουργικός ως προς το μέλλον μιας νέας Ελλάδας.



Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου