Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το πρώτο αίμα κι ο φλεγόμενος φοίνιξ


Γράφει η Αθηνά Παπαδοπούλου

Η χώρα μας περνάει μια περίοδο τραγική, τρομακτική. Διανύει ίσως τις πιο κρίσιμες στιγμές στη μεταπολιτευτική ιστορία. Τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα, μας αιφνιδιάζουν. Η κυβέρνηση των προδοτών μας προκαλεί κάθε μέρα και περισσότερο. Μας εξωθεί στη βίαιη αντίδραση και μετά τολμά να μας καταδικάζει, σαν να είμαστε ζώα που πρέπει πειθήνια να υπομείνουν το ζυγό. Δε γνωρίζω, αν αυτό είναι κάποιο πείραμα, για να δουν τα όρια του ελληνικού λαού, ή αν πραγματικά πιστεύουν πως δε θα αντιδράσουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως οι Έλληνες δε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Θα ξεσπάσουν άσχημα. Ήδη ξεκίνησε…

Σήμερα ο πρώτος νεκρός διαδηλωτής. Η δικτατορία της ελιτιστικής ολιγαρχίας των 300 είναι ο ηθικός αυτουργός. Ο ελληνικός λαός θα ζητήσει εκδίκηση. Γιατί μπορεί να υπομείνει πολλά, αλλά μην του πατήσεις τον κάλο... Κι όταν αποφασίσει να εξεγερθεί, εξεγείρεται για τα καλά και κανένα μαστίγιο κανενός αφέντη δε μπορεί να τον τρομάξει. Αυτό έχει δείξει μέχρι σήμερα η ιστορία μας.

Μια χούφτα Έλληνες ήταν αρκετή, για να αποτάξει 400 χρόνια σκλαβιάς από το σβέρκο της. Μια χούφτα Έλληνες θα είναι και σήμερα αρκετή, για να αποτάξει 37 χρόνια ασυδοσίας, ξεπουλήματος, εθνικής προδοσίας. 37 χρόνια μιας δικτατορίας, που κρύφτηκε πίσω από το προσωπείο της Δημοκρατίας και την καταχράστηκε, για να καλύψει τις λαμογιές, τα σκάνδαλα και όλα τα «κατορθώματά» της, μετατρέποντάς τη Δημοκρατία που ευαγγελιζόταν σε πλήρη ασυδοσία, παρέχοντας ασυλία στους φταίχτες και κατασπαράζοντας τα θύματά της με αναίδεια.

Η Ελλάδα μας φλέγεται, βιώνει το θάνατό της. Σαν το φοίνικα όμως, πρέπει να καεί ολοσχερώς για να αναστηθεί, να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Όλοι εκείνοι, λοιπόν, που την θανατώνουν καθημερινά, καλά θα κάνουν να το έχουν αυτό στο νου τους. Δε θα καταφέρουν να την εξουδετερώσουν ό,τι κι αν κάνουν. Ο Φοίνιξ θα αναστηθεί και θα κατακάψει με τη φλόγα του τους προδότες! Τα εγκλήματά τους δε θα ξεχαστούν ούτε θα τους παρέχεται καμία μορφή ασυλίας ή παραγραφή. Θα πάρουν μόνο ό,τι αξίζουν. Και η ποινή για εσχάτη προδοσία είναι μόνο μία.

Πριν κλείσω, να πω και το εξής: άκουσα χθες το Γιωργάκη να μιλά για κάποιους που «σπέρνουν διχασμό στους Έλληνες» και «παρακινούν σε βία και μίσος» και μιλούν για προδοσία και κρεμάλες. Κύριε (λέμε τώρα) Μινέικο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε, ΑΝ σας αφήνει ο εγωισμός σας να αποκτήσετε επαφή με την πραγματικότητα και να βγείτε από τις οραματικές καταστάσεις εικονικής πραγματικότητας που ζείτε, ότι ΕΣΕΙΣ προκαλείτε τέτοια συναισθήματα στο λαό! Γι' αυτό έχουν φτάσει να σας φτύνουν σύσσωμοι ΟΛΟΙ οι Έλληνες, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά κι από 5 έως 105 χρονών! Δε μπορεί, φυσικά, να πιστεύετε, πως όλοι είμαστε λάθος κι εσείς ο σωστός. Ή στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…

Η προδοσία σας είναι πια ξεκάθαρη, ας μη γελιόμαστε. Το πρώτο αίμα χύθηκε, έγινε η αρχή. Αντί να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τ’ αδικαιολόγητα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, για να αποφύγετε την οργή του λαού, είναι να παραιτηθείτε και να μεταναστεύσετε στο Βόρειο Πόλο (αν και είναι πιθανόν να σας διώξουν ακόμη και οι πιγκουίνοι). Θέλετε να το πάρετε σαν φιλική συμβουλή; Σαν προειδοποίηση; Σαν απειλή; Λίγο με νοιάζει. Όπως θέλετε πάρτε το, φτάνει να το(ν) πάρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου