Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΝΔΡΗ και ΑΙΣΧΡΗ επίθεση του ΑΚΕΛ στη μνήμη των Ιωαννίδη & Λάμπρου

Οι κομουνιστές της Κύπρου, είναι αδίστακτοι! Λίγες μέρες μετά το πόρισμα Πολυβίου (ο οποίος είχε διοριστεί από το υπουργικό συμβούλιο), το οποίο επέρριπτε ευθύνες στον Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, «όλως τυχαίως», «διέρρευσε» στην αριστερή εφημερίδα «Πολίτης» (και όχι στην εφημερίδα «Χαραυγή», για να μην «καρφωθούν»), το «πόρισμα» της Αστυνομίας των πραιτόρων του ΑΚΕΛ, στο οποίο ΑΝΑΝΔΡΑ καταλογίζονται ευθύνες στους πεσόντες και ΗΡΩΕΣ Διοικητή Ναυτικού Ανδρέα Ιωαννίδη και Διοικητή της Ναυτικής Βάσης, Λάμπρο Λάμπρου.


Ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου, αντιμέτωπος με την γενικευμένη κατακραυγή από το ανήθικο ατόπημα, δήλωσε: «εμείς αποφύγαμε επισταμένα να πούμε πόσα και ποια πρόσωπα πρέπει να προσαχθούν ενώπιον του Δικαστηρίου, γιατί αυτό εναπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Γενικού Εισαγγελέα. Δε θέλαμε να θίξουμε κάποιον, τον οποίο αργότερα ο Γενικός Εισαγγελέας, δεν θα αποφάσιζε τη δίωξή του», τόνισε ΑΝΑΝΔΡΑ και βάζοντας με μαύρα γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Κύπρου.

Φυσικά, επισήμανε εμφανέστατα ΨΕΥΔΩΣ για το πόρισμά του και προκαλώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας, ότι «δεν διέρρευσε από εμάς , αλλά ούτε γνωρίζω από πού διέρρευσε». Φυσικά, το ΑΚΕΛ έσπευσε αμέσως μετά τη «διαρροή» που μεθόδευσε, να κεφαλαιοποιήσει από την προβοκάτσια: «Κάποιοι ενδεχομένως να επιχειρήσουν να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων το πόρισμα της Αστυνομίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του ανθελληνικού κομουνιστικού κόμματος της Κύπρου, Γιώργος Λουκαΐδης. Από την πλευρά τους, τα υπόλοιπα κόμματα έκαναν λόγο για ασέλγεια στη μνήμη των πεσόντων.

Η περιφρόνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, ας συνοδεύει το προδοτικό και ανθελληνικό ΑΚΕΛ, το κόμμα που υπονόμευσε, δουλεύοντας για τους Βρετανούς αποικιοκράτες, τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ. Ούτε για φτύσιμο...


1 σχόλιο: