Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Προκαλεί βάναυσα ο πράκτορας της ΜΙΤ Μουσταφά Σαρνίτς

Ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, 
καταπατά κάθε έννοια διπλωματικής πρακτικής

Την ώρα που στην Τουρκία η γενοκτονία κατά του κουρδικού λαού συνεχίζεται, όπως και άρνηση του τουρκικού κράτους να βοηθήσει τις σεισμόπληκτες περιοχές του Κουρδιστάν, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, υπό την καθοδήγηση του πράκτορα της ΜΙΤ Μουσταφά Σαρνίτς (στη φωτογραφία), πραγματοποίησε στην Ξάνθη (!) μνημόσυνο για τους Τούρκους στρατιώτες που έχουν σκοτωθεί στον Κουρδιστάν.

Όλα αυτά, με την προστασία 100 αστυνομικών, οι οποίοι δεν επέτρεψαν σε διαμαρτυρόμενους Κούρδους αγωνιστές, Έλληνες πατριώτες αλλά και ομάδα Βορειοηπειρωτών, να πλησιάσουν. Η ιταμή αυτή πρόκληση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι γνωστοί τουρκόφρονες της μουσουλμανικής μειονότητας, έγινε υπό την αιγίδα του ελληνικού κράτους, που έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του για να τη διευκολύνει.

Την ίδια στιγμή, ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, μιλώντας σε μειονοτική εκπομπή σε ραδιόφωνο της Κομοτηνής, ισχυρίστηκε ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου του είπε ότι «Θεού θέλοντος θα πρέπει πλέον τώρα να ασχοληθούμε και με τα δικά σας προβλήματα. Ήρθε πλέον η σειρά σας» και του έπλεξε το εγκώμιο. Παράλληλα, ο μουσουλμάνος αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά, μιλώντας και αυτός στο ραδιόφωνο, δήλωσε με αφορμή το νόμο για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, ότι πρέπει να γίνει μια «διευθέτηση» για τη μειονότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου