Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Κώνστας: Θα είμαστε παρόντες στις εκλογές αλλά και σε κάθε εξέλιξη.

Στη συνάντηση που πραγματοποίησαν γονείς και κηδεμόνες στα Κάτω Πατήσια για να εξετάσουν τρόπους και δυνατότητες να ανταποκριθούν στα αδιέξοδα που τους έχει οδηγήσει η γκετοποίηση της πόλης, με τις γειτονιές αβίωτες από την εγκληματικότητα και τα σχολεία ξένα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, συμμετείχε και μίλησε ο Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου Εμ Κώνστας, τονίζοντας ότι:
«Η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η πατρίδα είναι στις γειτονιές της πρωτεύουσας οδυνηρή. Οι οικογένειες βιώνουν την εγκληματικότητα, την εγκατάλειψη, την τραπεζική ασυδοσία, με τον πιο έντονο τρόπο. Χάνουμε δουλειές, χάνουμε σπίτια κινδυνεύουμε να χάσουμε και την αξιοπρέπειά μας. Τα σχολεία έχουν παραδοθεί στους μετανάστες. Μην περιμένετε τίποτα από τα κόμματα που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία, πρέπει να αντιδράσουμε σε κάθε επίπεδο τοπικό και κεντρικό. Το Εθνικό Μέτωπο θα είναι παρόν στις εκλογές όποτε διεξαχθούν αλλά και σε κάθε άλλη εξέλιξη καθώς φαίνεται ότι η πορεία της χώρας είναι απρόβλεπτη όπως και της γενικότερης κρίσης» και συνέχισε «δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς ούτε ολιγωρίες, κάθε ώρα χαμένη είναι σε βάρος μας. 
Πρέπει να συνταχθούμε με πίστη στη νίκη, στο κίνημα πατριωτικής αντίστασης ενάντια στη κατοχή των αγορών, που αντιπροσωπεύει 
το Εθνικό Μέτωπο».

Σε όλο το λεκανοπέδιο, σε όλη τη χώρα η ανασύνταξη των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Το πιο σημαντικό σημείο είναι να κατανοηθεί ότι η αποκοπή από τα κόμματα του συστήματος είναι προϋπόθεση επιβίωσης για την πατρίδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου