Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Οι αναιδείς καρδινάλιοι και το ιστορικό έγκλημα



του Γιάννη Βασιλακόπουλου


Είναι καιρός πια να  κόψουμε τη γλώσσα, στους μεγαλορρήμονες της υπό κονιορτοποίηση, Ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας.  Οι αναιδείς «καρδινάλιοι» της υπό διάλυση Ευρωπαϊκής Ένωσης στοχοποιούν την Ελλάδα με θράσος, ζητώντας τάχα εγγυήσεις για να μας δώσουν χρήματα που δεν έχουν (!!!)  Αποτελεί πλέον κοινό τόπο πως ο καπιταλισμός και η «Ευρωπαϊκή Ένωση» - όπως την έχουν μαστορέψει – συνιστούν δυο πλαστούς «παράλληλους παραδείσους», οι οποίοι στέρεψαν από καιρό, όπως κατέρρευσε πλέον και ο μύθος του «τεμπέλη Έλληνα». Διότι πλέον, οι καταρρέουσες υπερδυνάμεις της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας αποκαλύπτουν την γάγγραινα που έθρεψε η επιχείρηση αποεθνικοποίησης της Ευρώπης.

Και να που οι εμπνευστές αυτού του βρώμικου σχεδίου βγάζουν τώρα τρομαγμένοι «σκελετούς» από την ντουλάπα.  Αυτή είναι η δική τους τιμωρία.

Πρέπει να γυρίσουμε σε Εθνικό νόμισμα. Διότι μόνον στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις θα ανοίξουμε ξανά, αργά ίσως αλλά σταθερά το μονοπάτι της ανάπτυξης. Αυτοί οι άθλιοι εγχώριοι οικονομολόγοι – κήρυκες των διεθνών τοκογλύφων δεν μας εξηγούν: Γιατί δε μας συμφέρει να είμαστε εντός «Ευρωζώνης» ενώ αυτή οδηγείται μαθηματικά στη διάλυση, εγκλωβισμένη στις διαφορές και το χάος που χωρίζει τις χώρες που την αποτελούν και είναι πλέον προφανείς. Γιατί πρέπει να είναι κι η Ελλάδα μας κομμάτι από τα συντρίμμια του Ευρω – τέρατος την ώρα που αυτό θα γκρεμίζεται εκκωφαντικά; Γιατί να είμαστε μέρος από τα χαλάσματα; Γιατί να είμαστε επιβάτες στο καράβι που βουλιάζει και να μην αναζητήσουμε σωσίβιο στο ανοιχτό πέλαγος;   
Οι αναιδείς καρδινάλιοι ζητούν τάχα εγγυήσεις, λίγο πριν παραδεχθούν κι οι ίδιοι πως το καρκίνωμα του κοινού νομίσματος αποτέλεσε ένα ιστορικό έγκλημα.

Η Ελλάδα προώρισθαι να ζήσει και θα ζήσει. Θα μεγαλουργήσει ξανά βγαίνοντας από τις στάχτες του Ευρώ, που κάποιοι ντόπιοι αυλοκόλακες του Δ’ Ράιχ την έβαλαν κάπου δέκα χρόνια πριν. 
Μια Ελλάδα βασισμένη στους Έλληνες, αξιοποιώντας τον δικό της ορυκτό και φυσικό πλούτο, ενισχύοντας την παραγωγή και τις εξαγωγές της και αναθεωρώντας την εξωτερική πολιτική της, προσανατολιζόμενη στις νέες αναδυόμενες παγκόσμιες δυνάμεις, μπορεί, όχι μόνο να επιβιώσει αλλά προοπτικά  και  να κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Αποδείχθηκε αυτό από το ότι  μια αρνητική συγκυρία της πατρίδας μας συμπαρέσυρε στο τρενάκι του τρόμου τις υποτιθέμενες υπερδυνάμεις του Ευρωπαϊκού τερατουργήματος.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους αναιδείς καρδιναλίους της καθημαγμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης  στην παρακμή τους και ας χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Βασισμένο στην ισχυρή Εθνική συνείδηση της κοινωνίας μας κι ένα νέο πολιτικό σύστημα δίχως δοσίλογους κι οσφυοκάμπτες…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου