Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αποτελεί «λύση» ο υπάλληλος των τοκογλύφων;



Του Γιάννη Βασιλακόπουλου


Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι – καθώς λένε – «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». 
Για ποιον όμως; Για την Ελλάδα ; Για τους Έλληνες; Ή, για τις τράπεζες, τα μονοπώλια και την συμμορία των διεθνών τοκογλύφων που κατατρώγουν τις σάρκες τις κατεχόμενης πατρίδας;

Για να ξανασυναντήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία, ακέραια και αυτονόητη, χρειάζεται να εξοβελίσουμε το μνημόνιο, την Ευρωπαϊκή Αποικιοκρατία και τους άθλιους εγχώριους  εκπροσώπους της. Αυτούς που «δίνουν θάρρος στο χωριάτη» και ζητεί υπογραφές για να επικυρωθεί ακόμη πιο πολύ η κατοχή της πατρίδας μας. Αυτής της πατρίδας που οδηγήθηκε ως εδώ από μια προδοτική διετία στη διακυβέρνηση ενός «Αμερικανοκίνητου» ενεργούμενου και περιγράφει την μεταβατική περίοδο, προσωποποιώντας την, σε έναν υπόδουλο τραπεζίτη, άνθρωπο της Goldman Sacks, ορμηνευτή της ανθελληνικής καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου και συνοδοιπόρο της «φούσκας του Χρηματιστηρίου», της διετίας 1999-2000. 
Αυτός είναι ο «σοβαρός» κ. Παπαδήμος που ανέλαβε τις τύχες της χώρας, τη βουλήση των Γερμανών Αφεντάδων του. Δυο μονάχα είναι τα θετικά στοιχεία της συγκυρίας: Πρώτον Απαλλάχθηκε η χώρα από την Παπανδρεική Λαίλαπα. Δεύτερον ότι αυτό το τριμηνίτικο κυβερνητικό εξάμβλωμα θα  οδηγήσει σε εκλογές. Αυτές οι Εκλογές, έχουν διακύβευμα :

Θα διεκδικήσουμε την αναγέννηση του Έθνους, σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους αυτούς που υπέγραψαν την Εθνική ταπείνωση.

Θα βρούμε ξανά το όραμα του νέου Ελληνισμού μακριά από τα άγη της ξενοκρατίας και της ως τώρα παρελαύνουσας εν ισχύ πλουτοκρατίας.

Θα μιλήσουμε ανοιχτά για την Ευρώπη των Εθνών ως διάδοχη κατάσταση του ικριώματος που η καθεστηκυία τάξη περιγράφει ως Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα εμπιστευτούμε πάλι τον Έλληνα και τις πλέριες δυνατότητες του  τα Ελληνικά προϊόντα και τα Ελληνικά μέσα παραγωγής.

Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες που κάποιοι θέλησαν να μας μετατρέψουν. Όπως ο Προμηθέας που άντεξε αλυσοδεμένος στον Καύκασο, να τον κατατρώγει ο Γύπας. Η φωτιά, όμως, που αυτός έδωσε έμεινε να φωτίζει την ανθρώπινη διαδρομή στους αιώνες.

Η νέα μέρα δεν θα ξημερώσει με λύσεις από τη χοάνη του Κολεγίου Αθηνών. Μα, από τα σπλάχνα της κοινωνίας και του έθνους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου