Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Εμπιστοσύνη στο Μεγαλείο των Ελλήνων



Του Γιάννη Βασιλακόπουλου


Οι θλιβεροί εκπρόσωποι του απερχόμενου πολιτικού συστήματος θέλησαν να μας κάνουν ηττοπαθή συστατικά μιας κοινωνίας που παραπαίει. Επιδιώκουν να μας πείσουν, πως το όραμα μας ως πολίτες και ως έθνος θα πρέπει να είναι τα φτηνά δανεικά.

Έχουν θεοποιήσει το καρκίνωμα του διεθνισμού, επιχειρώντας να μας πείσουν  πως αυτό το καταστροφικό ιδεόγραμμα, το οποίο μετατράπηκε σε εφιαλτική πραγματικότητα, είναι είτε αναπόφευκτο, είτε - με το απύθμενο θράσος της Αριστεράς - και «ευλογία».  Όλοι αυτοί οι ασύλληπτου μεγέθους απατεώνες σκάρωσαν στο μεταξύ και το «βολικό» - για τα ανθελληνικά τους σχέδια – παραμύθι του τεμπέλη και αντιπαραγωγικού Έλληνα, προκειμένου να εδραιώσουν την νέα αποικιοκρατία στην Ελλάδα και να νομιμοποιήσουν την πρόστυχη κηδεμονία των αφεντάδων τους, σε αυτήν την ιερή γη.

Δεν τους βολεύει να εμπιστευτούν τα ανυπέρβλητα και δημιουργικά μυαλά των Ελλήνων, δεν «σκέφτηκαν» ποτέ να πληρώσουν μ’ αυτά τα επαχθή δανεικά – αντί να τα κάμουν κενές περιεχομένου και ουσίας επιδοτήσεις – τα λαμπρά Ελληνικά μυαλά, τις δημιουργικές ιδέες τους ικανούς επιστήμονες που, εξαιτίας της σαπίλας του απερχόμενου πολιτικού συστήματος, αναγκάσθηκαν να ξενιτευτούν και τώρα κράτη απολίτιστα, δίχως ιστορικό βάθος, που η συγκυρία τα έχει περιβάλει με τον μανδύα μιας σαθρής ισχύος, έχτισαν αυτή τους την ισχύ στην ικανότητα των Ελλήνων, των δικών μας ξενιτεμένων αδελφών.

Είμαστε ο πιο έξυπνος λαός στον πλανήτη. Αποτελούμε το περιούσιο Έθνος της γης. Οφείλουμε να αναδείξουμε και πολιτικές ηγεσίες αντάξιες αυτής της εθνικής και πολιτιστικής υπεροχής μας. Και νέες πολιτικές δυνάμεις που θα συντεθούν και θα συνθέσουν στον πλούτο των προτερημάτων μας.

Από τις νέες πολιτικές δυνάμεις πρώτο το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει εμπιστοσύνη σε μας, στους Έλληνες. Σε αυτό το αρχέγονο δαιμόνιο της δημιουργίας και της προκοπής που, κόντρα σε κάθε βαρβαρική κηδεμονία, οδηγεί τον Ελληνισμό στην μακραίωνη βόλτα του στο χρόνο  και την ιστορία. Σε αυτό το γονιδίωμα, που ουδέποτε αξιοποίησαν οι νέοι μισθοφόροι των νέων επίδοξων κηδεμόνων, διότι η καταστροφική διατεταγμένη υπηρεσία τους είχε άλλη στόχευση.

Εμπιστοσύνη στους Έλληνες λοιπόν. Διότι, όπως έγραψε πρώτος από όλους ο Θουκυδίδης στον «Περικλέους επιτάφιο», «Κανείς δεν θα βοηθήσει την πατρίδα σου, αν δεν την βοηθήσεις πρώτος εσύ»…





2 σχόλια: