Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζονται για επέμβαση στην Ελλάδα οι Βρετανοί


Θεωρεί το Λονδίνο ότι θα καταρρεύσουν 
το ευρώ και η ελληνική οικονομία
Προβλέπουν «κατάρρευση» στην Ελλάδα οι Βρετανοί και έχοντας χιλιάδες υπηκόους τους που ζουν στη χώρα μας, ετοιμάζονται για επιχειρήσεις... απεγκλωβισμού τους! Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Στη δημιουργία μονάδων επιφορτισμένων με το καθήκον να φυγαδεύσουν Βρετανούς διπλωμάτες αλλά και πολίτες, την ώρα που θα ξεσπάσει το κακό στην Ελλάδα, δημιουργούνται στους κόλπους των βρετανικών ειδικών δυνάμεων (SAS-φωτογραφία). Η βρετανική πρόβλεψη, συνοδεύει τη στάση που τήρησε έναντι του ευρώ στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο συντηρητικός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, στάση που προκάλεσε κλυδωνισμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό που κυβερνά τη χώρα, δεδομένου ότι οι συνέταιροί του, οι Φιλελεύθεροι, διαφώνησαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής των βρετανικών Eνόπλων Δυνάμεων, Sir David Richards, στην ημερήσια συντηρητική εφημερίδα «Daily Telegraph», «η κρίση στην Ευρωζώνη προκαλεί κινδύνους που μόνο στρατιωτικά μπορούν να αντιμετωπιστούν... Οι αρχηγοί των Eνόπλων Δυνάμεων στη Βρετανία προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν ένοπλες εξεγέρσεις, εξετάζοντας σενάρια στρατιωτικών παρεμβάσεων στην πολιτική τόσο στη Βρετανία, όσο και στο πολιτικό προσκήνιο των συμμάχων της, ελέω οικονομικής κρίσης και ενδεχόμενης παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης» (defencenet.gr).

Είναι παραπάνω από σαφές ότι δεν υπάρχει διεθνώς καμία εμπιστοσύνη στη διορισμένη και άνευ νομιμοποίησης κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, ενώ χάνεται οριστικά εκτός ΕΕ και η εμπιστοσύνη στους Ευρωπαίους αστούς πολιτικούς και στην ανίκανη και υπερτροφική ευρωπαϊκή γραφειοκρατία. 
Την ίδια ώρα, τα σενάρια για κατάρρευση του ευρώ αλλά και της ελληνικής οικονομίας, δίνουν και παίρνουν, χωρίς η άνευ συνοχής κυβέρνηση του ακρωτηριασμένου ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων, στην Αθήνα, να προσπαθεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στη χώρα μας και στους θεσμούς ή «θεσμούς» της. 
Και οι κίνδυνοι, συνεχώς πολλαπλασιάζονται, με το σύστημα, την ώρα που θα έπρεπε να τονώνει το φρόνημα των πολιτών, να δικάζει τους... ΟΥΚάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου