Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πήξαμε στην αλβανική πρέζα.


Tο υπουργείο ΠΡΟΠΟ σφυρίζει αδιάφορα 
και αφήνει αφύλακτα τα σύνορα
790 (!) γραμμάρια ηρωίνης έφεραν πάνω τους δύο Αλβανοί, ηλικίας 33 και 35 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο, έριξαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, πάνω σε δέντρο! Λίγο πριν το τροχαίο, ο 33χρονος Αλβανός προσπάθησε να ξεφορτωθεί ανεπιτυχώς σακούλα, η οποία περιείχε τέσσερις νάιλον συσκευασίες, με ποσότητες ηρωίνης.

Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνοντας τα όσα συνεχώς γράφουμε εδώ στον «ΕΚ» για την κατάσταση που επικρατεί με ευθύνη της κυβέρνησης στην ελληνοαλβανική μεθόριο, άλλο ένα συμβάν που αναδεικνύει το χάλι, κρούει εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου: συνελήφθη στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας Αλβανός, ηλικίας 31 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σημειωτέον ότι ο παραπάνω μάγκας όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, προκαλώντας του υλικές ζημιές. Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν ενενήντα δέματα με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους σχεδόν εκατό κιλών! Και αυτόν τον πιάσανε, αξιολογώντας πληροφορίες. Πόσοι άλλοι περνούν καθημερινά;

Την ίδια ώρα, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σφυρίζουν αδιάφορα, την ώρα που όλα τα παρασκευαστήρια ηρωίνης της γειτονικής χώρας, στέλνουν το «προϊόν» τους για εξαγωγή στην Ελλάδα, αλλά και μέσω της χώρας μας για τρίτους προορισμούς, δολοφονώντας την ελληνική & ευρωπαϊκή νεολαία. Τώρα, ας απαντήσουν οι αρμόδιοι στο ερώτημα πως πέρασε στη χώρα μας μέσα αυτοκίνητο φορτωμένο με 100 κιλά χασίς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου