Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι τράπεζες αποθρασύνονται.


Επαγρύπνηση στους δανειολήπτες.
Επιδιώκοντας προσωρινές διαταγές, κατασχέσεις και πιέζοντας με κάθε τρόπο, οι τράπεζες δημιουργούν κλίμα πίεσης σε όλη την κοινωνία. οι δανειολήπτες γονατισμένοι από την κρίση και τα ληστρικά επιτόκια κινδυνεύουν να χάσουν σπίτια, οικόπεδα, αγροκτήματα, ακόμα και καταθέσεις ή μέρος της μισθοδοσίας τους.

Το ελεγχόμενο από τις τράπεζες, εχθρικό προς τους πολίτες ελλαδικό κράτος, αφού εκταμίευσε με εγγυήσεις και μετρητά 190 δισεκατομμύρια, αδυνατεί να τους πείσει ότι επιτέλους, οφείλουν να είναι ανεκτικοί αφού τελικά τα χρήματα δεν τους ανήκουν!

Καμία πράξη κατά οφειλέτη δεν πρέπει να επιτρέψουμε. Σε όλες ανεξαίρετα πρέπει να αντισταθούμε. Η υπερχρέωση ήταν μέρος της καταστροφής των Ελλήνων και οι τράπεζες είναι έτσι κι’ αλλιώς κερδισμένες. Σε ένα δάνειο 40.000 ευρώ, ενώ έχουν δοθεί 22.000 σε διάστημα 5 ετών, το ποσό οφειλής βρίσκεται στις 42.000 ευρώ.

Η πρόταση για την πλήρη ανατροπή της λειτουργίας του νόμιμου τοκογλυφικού συστήματος είναι πρώτιστο μέλημα για την δημιουργία ενός δίκαιου λαϊκού κράτους.

Ούτε ηθική, ούτε νόμιμη είναι μια απαίτηση που θεμελιώνεται στην ανάγκη του δανειζομένου και την ίδια ώρα κατοχυρώνει την παράλογη κερδοφορία του δανειστή.

Από την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα βρίσκεται κοντά σε κάθε δανειολήπτη, επιχειρώντας την βοήθεια του απέναντι στο τοκογλυφικό τέρας.


3 σχόλια: