Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Υποδέχθηκαν Σκοπιανούς στο Πεντάγωνο!


Δύο μόλις μέρες μετά την απόφαση της Χάγης...
Τι κι αν προσέφυγαν στη Χάγη εναντίον μας; Τι κι αν προκαλούν συνεχώς (δείτε θέμα για Βαρντάρ και ανθελληνικό πανό); Δύο μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Διεθνούς Δικαστηρίου, το Πεντάγωνο άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί στρατιωτική αντιπροσωπεία των... Σκοπίων! Ναι, των Σκοπίων! Και φυσικά, επειδή στο Πεντάγωνο είναι πολύ πονηροί, ανακοίνωσαν την επίσκεψη... έξι μέρες μετά, ώστε να μην εκτεθεί η πολιτική ηγεσία!

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, κάνει λόγο για διμελή στρατιωτική αντιπροσωπεία της γειτονικής χώρας, που ήρθε στην Αθήνα από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου, διμελής στρατιωτική αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ, με επικεφαλής της τον αρμόδιο Σκοπιανό Διευθυντή Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας και προσέξτε: συζήτησαν την υπογραφή Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας του έτους 2012 μεταξύ των δύο χωρών (βλ. φωτογραφία). Και θυμηθήκαμε εμείς ότι κάποτε (επί ΠΑΣΟΚ) τους δωρίσαμε στο πλαίσιο στρατιωτικής βοήθειας κάποια οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τα οποία κάποιοι αξιωματικοί τους «πούλησαν» (!) για πενταροδεκάρες και προσπάθησαν να τα περάσουν λαθραία στη... Βουλγαρία!

Και φυσικά, ο παραλογισμός συνεχίζεται. Έχουν κάτι να πουν επ' όλων αυτών, οι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου