Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Οι αλλοδαποί εγκληματούν, η κυβέρνηση πουλά πολυπολιτισμικότητα

Στα διόδια Ελευσίνας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθησαν ένας Αφγανός διακινητής και 26 Ασιάτες λαθρομετανάστες (19 Αφγανοί, έξι Μαροκινοί και ένας Αλγερινός). Όλοι αυτοί βρίσκονταν σε βαν, το οποίο κατευθυνόταν σε παράκτια περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, απ' όπου οι δεκάδες αλλοδαποί θα προωθούνταν με πλεούμενο στην Ιταλία. Ο διακινητής, είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος, το οποίο μεταφέρει λαθρομετανάστες σε χώρες της ΕΕ, έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών. Η ΕΛΑΣ, αναζητεί για την παραπάνω υπόθεση, άλλα δύο άτομα.

Την ίδια ώρα, συνελήφθη στην Έδεσσα 36χρονος Βούλγαρος, ο οποίος διέμενε στη χώρα μας παράνομα επί πολλά χρόνια, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που έχουν εκδώσει οι βουλγαρικές αρχές, καθώς είχε καταδικαστεί στη χώρα του σε ποινή φυλάκισης, για σεξουαλικό έγκλημα. Στην κατοχή του Βούλγαρου, βρέθηκε ένα στιλέτο. Και δεν ήταν μόνο αυτά... Ένας 35χρονος Πολωνός στην Σπάρτη, λίγο έλειψε να σκοτώσει ένας 51χρονο άντρα με τον οποίο λογομάχησε, καθώς τον τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι. Μάλιστα, απαιτήθηκε η μεταφορά του θύματος σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Πολωνός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εναντίον και αυτού ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για πλαστογραφία.

Μια απορία: πως μπαίνουν όλοι αυτοί οι οποίοι αναζητούνται με διεθνή εντάλματα σύλληψης, μέσα στην ελληνική επικράτεια, κύριοι της ΕΛΑΣ;

1 σχόλιο: