Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Για όλους τους απεγνωσμένους, ταλαίπωρους ραγιάδες  που αφήνοντας  ποντίκια και τηλεκοντρόλ,  θα θελήσουν να κλιμακώσουν την επαναστατική τους δράση, αποδρώντας από τα στέκια της Παπαδήμιας Συγκυβέρνησης και το πολυπολιτισμικό (κατάμαυρο) Κλεινόν Άστυ.

του Γιώργου Βεργιάννη 


Βροχερός καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας, με καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα Ηπειρωτικά ορεινά αναμένονται το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ενεστώτος έτους. Αναμένονται έντονα φαινόμενα στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη.
Άνοδο ως προς τις χαμηλές τιμές θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 μέχρι 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 1 έως 14 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και την Κρήτη, από 0 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου παρακαλώ…
Οι ασκοί του Αιόλου θα στείλουν τους Ανέμους βορειοδυτικά ισχυρούς, σχεδόν θυελλώδεις εντάσεως 6-8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνεύσουν βορειοδυτικοί  μέτριοι έως ισχυροί 6-8 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες σε έξι μεγάλες πόλεις της χώρας:
Aθήνα από 9 έως 14, Θεσσαλονίκη από 4 έως 11, Πάτρα από 4 έως 11, Ηράκλειο από 10 έως 13, Λάρισα από 4 έως 10, Ιωάννινα από 0 έως 6.


Καλό βόλι Οπλαρχηγοί μου και καλή επιστροφή στις ζεστές μαξιλάρες των καναπέδων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου