Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Απορρίπτουν Έλληνες και προσλαμβάνουν Αλλοδαπούς

Η ξενοφοβία είναι μια απάτη.
Κανένας δε φοβάται το Λαθρομετανάστη.

Αντιθέτως, του δίνει και δουλειά...

Της Αθηνάς Παπαδοπούλου

Όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν αρχίσει να γνωρίζονται για τα καλά πια μ’ εκείνη την ανεπιθύμητη κυρία, που μέχρι τώρα είχαν μόνο ακουστά. Και τ’ όνομα αυτής: Ανεργία!

Η κυρία δεν κάνει πλέον διακρίσεις σε μορφωμένους και αμόρφωτους, σε τυχερούς και άτυχους, σε δουλευταράδες και τεμπέληδες. Χτυπάει αδιακρίτως όλες τις πόρτες και φέρνει μαζί της την ανέχεια, τη μιζέρια, την απόγνωση. Τα ποσοστά της υπολογίστηκαν για το 2011 στο 23%. Αυτό, βέβαια, από τη μια προκύπτει μόνο μέσω ΟΑΕΔ, άρα οι μη εγγεγραμμένοι εκεί δεν υπολογίστηκαν, άρα στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότεροι. Από την άλλη αφορά μόνο τον ελληνικό πληθυσμό, αφού για τους αλλοδαπούς υπολογίστηκε στο 6,3%.


Δε θα τα βάλω με τους αλλοδαπούς. Ούτε βέβαια με το κράτος, το οποίο είναι πλέον δηλωμένος και ορκισμένος εχθρός του λαού. Θα τα βάλω, όμως, μ’ εσένα, μίζερε Έλληνα, που σ’ αυτές τις δύσκολες για το λαό και τη χώρα σου ώρες, αντί να στηρίξεις το συνέλληνά σου, τον εξ αίματος αδελφό σου, επιμένεις να στηρίζεις την… τσέπη σου (εγωιστικό συμφέρον και φιλοτομαρισμός, το "εγώ" πάνω από το "εμείς"), απασχολώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλοδαπούς. Δεν έχεις ίχνος αιδούς, άθλιε! Από τη μια μου το παίζεις εθνικόφρων και θιγμένος από την επικρατούσα μεταναστευτική πολιτική κι από την άλλη έχεις τον Αλβανό ή τον Πακιστανό για δεξί σου χέρι. Δεν καταλαβαίνεις, πως βάζεις κι εσύ το λιθαράκι σου για να συντελεστεί η καταστροφή. Με ποιον τρόπο;

1) Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πεινάει (στην κυριολεξία πια), εσύ τον απορρίπτεις και δίνεις δουλειά στον ξένο. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλεις στον αφανισμό ελληνικών οικογενειών. Να θυμάσαι, πως πολλοί απ’ αυτούς που απέρριψες, επειδή ήταν Έλληνες και ζητούσαν τα αυτονόητα (ασφάλιση), έχουν παιδιά να θρέψουν… Εύχομαι αύριο να υποφέρει και το δικό σου παιδί από την ίδια μάστιγα! Πρώτα μένοντας εσύ άνεργος και αργότερα και το παιδί σου. Μην τολμήσεις όμως να διαμαρτυρηθείς...

2) Δίνοντας δουλειά στους αλλοδαπούς, τους δίνεις έναν λόγο παραπάνω να μένουν εδώ. Κι αυτό παρασιτικά, εις βάρος Ελλήνων πολιτών! Όσο προδότες είναι αυτοί που τους έφεραν εδώ, άλλο τόσο είσαι κι εσύ, αχρείε, που τους κρατάς και τους συντηρείς!

3) Με το να απασχολείς ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλοδαπούς (ή και Έλληνες – που αν το κάνεις, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ), συμβάλλεις στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας. Γιατί το μαύρο χρήμα που παίρνουν (και στέλνουν στις χώρες τους) μεταφράζεται σε έλλειμμα στα δημόσια ταμεία, αφού μαύρο = ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ! Και τους δικούς τους φόρους αναγκαστικά τους πληρώνουμε όλοι εμείς…

Δε βρίσκω επίθετα να σε χαρακτηρίσω. Όσο πλατειά κι αν είναι η ελληνική γλώσσα, δεν έχει βρεθεί ακόμη ο όρος που μπορεί να περιγράψει το πόσο σάπιος κι ελεεινός είσαι. Για μερικά ευρώ παραπάνω στην τσέπη σου ρήμαξες το μέλλον των επόμενων γενεών – του ίδιου του παιδιού σου… 


Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε από τη νέα κατάσταση, στην οποία εισερχόμαστε με ταχείς ρυθμούς, είναι η αλληλεγγύη. 

1) Προτιμούμε Έλληνες, αν  ψάχνουμε υπάλληλο.

2) ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


Είτε νόμιμοι είτε παράνομοι, οι αλλοδαποί κάνουν ζημιά στην ελληνική οικονομία με ποικίλους τρόπους και δεν έχουν δουλειά εδώ, από τη στιγμή που δεν έχει πρώτα δουλειά ο Έλληνας!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Υ.Γ. Για όσους θα προσπαθήσουν να απολογηθούν "Μα οι Έλληνες έχουν ψηλά τη μύτη, δεν πηγαίνουν σε κάποιες δουλειές", επικοινωνήστε μαζί μου να σας στείλω εγώ ένα σωρό, που θα έκαναν οποιαδήποτε δουλειά!

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ ...ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΩ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ...ΤΙΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ(ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ) ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6976854809 ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΤΗ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή