Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Προωθείται η πλήρης κατοχή

Το έγγραφο που κοινοποίησε η Γερμανία με την υποστήριξη και άλλων κρατών, όπως η Ολλανδία κι η Φινλανδία, και προτείνει την τοποθέτηση υπουργού για τον έλεγχο των οικονομικών, ώστε να εισπράττονται σε προτεραιότητα τα χρήματα για την εξυπηρέτηση του χρέους με δικαιοδοσίες πάνω από κάθε ελληνική κυβέρνηση, ξεπερνά κάθε προηγούμενο κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας και επιβεβαίωσης των απόψεών μας, ότι η χώρα βρίσκεται στο έλεος των ξένων κέντρων. 
Η αντίδραση κάθε Έλληνα πολίτη είναι πράξη εθνικής αντίστασης. Οι πολιτκές δυνάμεις, που συνεχίζουν να συμπράττουν, ας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι. Η ζωή μας θα επιδεινώνεται καθημερινά και λύση εντός αυτού του πλαισίου δεν υπάρχει. Οι πολιτικές δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τέτοιες, που έχουν ξεκάθαρα εχθρικό προσανατολισμό. Καμία λύση δεν είναι χειρότερη από την εθελούσια απεμπόλιση της κυριαρχίας μας. Δεν έχει κανείς πολιτικός, πόσο μάλλον οι εγκάθετοι που στερούνται κάθε νομιμοποίησης, ακόμα και αυτής του σαθρού πολιτικού συστήματος των ψευδοεκλογών, το δικαίωμα να εκχωρήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας ούτε τα δικαιώματα του λαού μας, όπως αυτά συζητούνται κατά παράλογο τρόπο με τους εκπροσώπους των δανειστών.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΚΟΗΣ, ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ/ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ! ΕΓΕΡΣΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή