Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Άβε, Βαγγέλη! Οι μελλοθάνατοι σε... ψηφίζουν!

Της Αθηνάς Παπαδοπούλου


Ο ανεπανάληπτος Ευάγγελος Βενιζέλος κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να βγει πρώτος σε ψηφοφορία, όπου ήταν ο μοναδικός υποψήφιος!!!

Μη γελάτε, δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Έτρεφα σοβαρές ελπίδες, πως ο κόσμος θα τον καταψήφιζε διά της αποχής. Κυρίως από τη στιγμή που έπρεπε να του σκάσουν και δυο ευρώ για να τον ψηφίσουν... (αλήθεια, πόση γελοιότητα πια μπορεί ν' αντέξει αυτός ο τόπος;) Όμως πάντα υπάρχουν οι προδότες, οι ΗΛΙΘΙΟΙ και οι... γέροντες!




Οι τελευταίοι, ως φάνηκε, συνδυάζουν τις άλλες δύο ιδιότητες. Είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπου, ο Homo Vlakiens Gerondalis Aniatus Pasokus, ο οποίος αδιαφορεί για το μέλλον των υπολοίπων, αφού ο ίδιος είναι ήδη... με το ένα πόδι στον τάφο!


Και ιδού παρακάτω, κυρίες και κύριοι, ποιοι ήταν αυτοί που πλήρωσαν, για να ψηφίσουν το Βαγγελάκη:



Μετά απ' αυτό, τα λόγια περιττεύουν! Ο όρος "Νεο-έλληνες" καταλαβαίνετε πια, πως είναι αδόκιμος...

1 σχόλιο:

  1. Ω! ΜΕΓΙΣΤΕ VANGELIS! ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ! ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ "ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ VANGELIS! ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! YOU CAN RUN, BUT YOU CAN'T HIDE!!! ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΟΥ!!! ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝΣ! ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή