Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το αίσχος της νέας χρηματοδότησης των κομμάτων


Χωρίς ίχνος ντροπής, την ώρα που ο ελληνικός λαός βιώνει συνθήκες φτώχειας και βρισκόμαστε σε μαζική απόγνωση, τα κόμματα του πολιτικού συστήματος ψηφίζουν νέα έκτακτη χρηματοδότηση προκειμένου να ανταποκριθούν στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.


Χρεωμένοι και σπάταλοι αλλά και πολλαπλά χρηματοδοτημένοι το μόνο που κατόρθωσαν έως σήμερα είναι η χρεοκοπία, η ανυποληψία, απώλεια της κυριαρχίας…

Αντί να λογοδοτήσουν ενισχύονται…Το πολιτικό σύστημα και όσοι το αποτελούν δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά έχει συμβεί, επίσης, επιβεβαιώνεται η άποψη ότι οι εκλογές είναι μάλλον πανηγύρι νομιμοποίησης της κατοχής παρά η δυνατότητα αντίδρασης των ελλήνων πολιτών σε αυτήν.

Πέραν της ευθύνης των περισσοτέρων εξ’ αυτών, όλοι όσοι έχουν χρηματοδοτηθεί ή πρόκειται να χρηματοδοτηθούν, αυτοί και τα ινστιτούτα σκέψης τους μπορούν να μας αναφέρουν, κάποιες ιδέες, προτάσεις ή σχέδια που έχουν κάνει για τη σωτηρία της πατρίδας, εκτός της ψήφισης των νομοθετημάτων του διεθνούς ελέγχου.

Τόσα εκατομμύρια για να χρεοκοπήσουμε.. για να κλείσουμε εργοστάσια και ναυπηγεία, τόσα εκατομμύρια για να βολευτούν οι δικοί μας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου