Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η απειλή της λαθρομετανάστευσης - Ενημερωτική εκστρατεία.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεί του Εθνικού Μετώπου, στην Κυψέλη εκδήλωση - συζήτηση για την μεγάλη απειλή που αντιπροσωπεύει για την κοινωνία και την πατρίδα, η λαθρομετανάστευση.
Όπως τόνισε ο Γ. Γ. του Εθνικού Μετώπου, το συγκεκριμένο ζήτημα κυρίως δημιουργήθηκε από αυτούς που με προκλητικό τρόπο τώρα καλούνται να το αντιμετωπίσουν. «Μια απίστευτη εισβολή που δεν έχει υποστεί άλλη ανάλογη σε έκταση και χρονική διάρκεια, η πατρίδα μας σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές συνθήκες και το δημογραφικό, τροφοδοτούν εξελίξεις τις οποίες δύσκολα μπορεί κάποιος να εκτιμήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ανέδειξε τις επιπτώσεις στην εγκληματικότητα, την υγεία, την οικονομία και το ασφαλιστικό σύστημα, την ανεργία , την καταστροφή των πόλων.

«Είμαστε εδώ στην Κυψέλη και δεν θα εγκαταλείψουμε τις πόλεις μας ποτέ! Mακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού» δήλωσε ο κ. Κώνστας. Επίσης, αναφέρθηκε στην ευθύνη των πολιτικών και στην αποσπασματικότητα των μέτρων που εξαγγέλθηκαν επισημαίνοντας την έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ανέπτυξε την άποψη ότι επιβάλλεται να λαμβάνονται πρωτοβουλίες, όπως στη περίπτωση του λαθρονόμου και να βρισκόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια με όλα τα διατιθέμενα μέσα.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τις συνθήκες δημιουργίας του, αναφέρθηκε και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, επισημαίνοντας την αξία της συστηματικής δράσης καθώς και το γεγονός ότι η δυσχέρεια να πείσουμε οφείλεται στο ότι ο καθένας, αντιλαμβάνεται το ειδικό μέρος του προβλήματος που τον αφορά αλλά δύσκολα καταλαβαίνει το γενικό καθώς τα ελεγχόμενα μέσα και το κλίμα που έχει δημιουργήσει η αριστερά μας εμποδίζει.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε εκτενής τοποθέτηση του Δημήτρη Ζαφείρη, μέλος του Π. Γ. που χειρίζεται την υπόθεση του παράνομου τζαμιού στις Αχαρνές, επίσης , όπως τόνισε ο Σπύρος Σταματόπουλος, υπήρξε τεράστιο σφάλμα η άρση των ναρκοπεδίων στον Έβρο και η ευθύνη των κυβερνήσεων δεν μπορεί να αποσιωπηθεί.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι οργανώσεις του Εθνικού Μετώπου από το Ηράκλειο, το Βόλο, τα Μέγαρα, την Κεφαλλονιά, την Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Ρόδο,  για την έναρξη της ενημερωτικής εκστρατείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου