Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Η διαφθορά, κύριο χαρακτηριστικό της μεταπολίτευσης βασάνισε την Ελλάδα και εξακολουθεί να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της καθημερινότητας της δημόσιας ζωής.

Η περίπτωση του Άκη Τζοχατζόπουλου εξοργίζει κάθε έντιμο Έλληνα και 
47-μέχρι στιγμής- εκατομμύρια ευρώ που εμφανίζονται να έχουν ξεπλυθεί, δίνουν ένα μέτρο του μεγέθους της υπερχρέωσης και της απάτης που έχει συντελεστεί. 
Η διαφθορά είναι τεράστια, έχει διαβρώσει όλο το κράτος αλλά αυτό που πρώτα οφείλει να κάνει η κοινωνία είναι να μην διαχωρίζει πρόσωπα από κόμματα. 
Είναι βαθύτατα ταυτισμένοι, όσο παράνομος είναι ο Τζοχατζόπουλος και το σινάφι του, άλλο τόσο είναι και το ΠΑΣΟΚ, που φιλοξένησε και δημιούργησε όλα αυτά τα φαινόμενα. Το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία. 
Αυτοί οι πολιτικοί παράγοντες με την συνεργασία των διαφόρων τυχοδιωκτών που έφτιαξαν κόμματα όχι για να αλλάξουν την Ελλάδα αλλά για να μπουν στο φαγοπότι δεν μπορούν παρά να απαρτίζουν ένα θλιβερό σκηνικό που μας καλούν να νομιμοποιήσουμε δια της ψήφου μας. 
Είναι όλοι παράνομοι, αυτοί και οι γελοίοι πλέον θεσμοί τους. 

Αν θέλουν διαδικασία ανάδειξης καθαρή και δίκαια, πρώτα οφείλουν να δεχτούν διαδικασία πλήρους κάθαρσης.

Το σκηνικό της σύλληψης όλοι γνωρίζουν ότι εχει προπαγανδιστικό περιεχόμενο. 

Είναι, βέβαια θετική κάθε δίωξη των κλεφτών αλλά προσοχή: δεν πρόκειται για κάθαρση, το εύρος των παρανομιών έχει - όπως νομίζουν- ξεπεραστεί μέσα από τον μηχανισμό συγκάλυψης των παρανομιών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου