Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ - ΕΞΑΡΤΗΣΗ - ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ανεπάρκεια των πολιτικών δυνάμεων να ανταποκριθούν στον ιστορικό τους ρόλο είναι πασίδηλη. Τα δύο μεγάλα μπλόκ, των μνημονιακών που έχουν ηχηρά αποδοκιμαστεί και των δήθεν αντιμνημονιακών που λειτουργούν ευκαιριακά και επιθυμούν να συγκρουστούν χωρίς να συγκρουστούν...άρα αρνούνται και να κυβερνήσουν, μέσα σε λίγες μέρες έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.


Η Ευρώπη των διευθυντηρίων, πιέζει με όλους τους τρόπους να σχηματιστεί κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθεί το μνημόνιο, που θα φέρει φτώχεια, ξεπούλημα, κερδοφορία στις συμμορίες του διεθνούς καπιταλισμού.

Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του λαού να αγνοεί τους πραγματικούς όρους που ισχύουν στην οικονομία και κινείται ανάμεσα στην κινδυνολογία των δανειστών και τις αποτυχημένες μαρξιστικές συνταγές.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, όλο και περισσότερο γίνεται σαφές ότι το Εθνικό Μέτωπο προβάλλει τις θέσεις του, που δείχνουν το δύσκολο αλλά αξιοπρεπή, ρεαλιστικό και τελικά μόνο λαϊκό και εθνικό δρόμο. Οι κλυδωνισμοί του πολιτικού συστήματος θα είναι συνεχείς και η πορεία των Ευρωπαϊκών πραγμάτων γεμάτη εκπλήξεις.
Η σταθερή πορεία μας θα είναι νικηφόρα.

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου