Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη

Παραβλέπεται το έγκλημα, τιμωρείται η αυτοάμυνα.


Της Αθηνάς Παπαδοπούλου

Ενώ η κτίση όλη ασχολείται με προεκλογικά σώου, βουλευτικές κόντρες και έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, ένα νέο παιδί από την Παιανία ανηφορίζει το δικό του Γολγοθά. Έναν Γολγοθά άδικο και παράλογο, άξιο απότοκο δηλαδή του «ελληνικού» κράτους.

Το έγκλημα του 23χρονου ήταν ότι πυροβόλησε και σκότωσε διαρρήκτη αλβανικής καταγωγής, επειδή απείλησε τη μητέρα του νεαρού με μαχαίρι, ζητώντας της να απενεργοποιήσει το συναγερμό του σπιτιού, στο οποίο είχε εισβάλλει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ο ίδιος ληστής εισέβαλε και σε άλλα σπίτια την ίδια νύχτα, πριν και μετά από το σπίτι του 23χρονου. Ο νέος τον κατεδίωξε, όταν ο ληστής τράπηκε σε φυγή από το δικό του σπίτι, τελικά τον είδε αργότερα να βγαίνει από άλλο σπίτι και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του.


Το θαύμα της ελληνικής δικαιοσύνης φυσικά δεν ενδιαφέρθηκε να λάβει μέτρα για την προστασία των κατοίκων της περιοχής, καθώς ο δράστης δεν ήταν μόνος του, αλλά βιάστηκε να κατηγορήσει για ανθρωποκτονία τον 23χρονο, ο οποίος παρεδόθη μόνος του στο αστυνομικό τμήμα.

Η περίπτωση είναι ίδια μ’ εκείνη του ηλικιωμένου πέρυσι, ο οποίος σκότωσε τον έναν εκ των δύο ληστών που εισέβαλαν στην οικία του (και οι οποίοι οπλοφορούσαν), και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο δεύτερος ληστής την γλίτωσε με 3 μήνες αναστολή.

Ιδού λοιπόν το κράτος δικαίου... Παραβλέπονται ποινικά κολάσιμες πράξεις, αφήνονται ελεύθεροι εγκληματίες, αλλά τιμωρείται η αυτοάμυνα. Το κράτος της σήψης θέλει με κάθε τρόπο τους πολίτες του ανυπεράσπιστους απέναντι σε κάθε είδους εχθρό.

Το Εθνικό Μέτωπο καταγγέλλει το κράτος για ανήθικη συμπεριφορά και τρομοκρατία προς τους Έλληνες πολίτες και δηλώνει στήριξη στον 23χρονο και την οικογένειά του.



1 σχόλιο:

  1. Προσοχή. Μην προσπαθείται να προστατευτείτε και έχετε μπλεξίματα με την Αστυνομία. Αν έχετε συναγερμό απενεργοποιήστε τον και αφήστε τους ληστές ανενόχλητους να κάνουν την δουλειά τους εύκολα και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή