Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ «ΕΣΤΕΙΛΑΝ» ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Του Γιώργου Βεργιάννη
Μέλους του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου

Κρούσματα φυματίωσης και ηπατίτιδας εμφάνισαν οι λαθρομετανάστες που διοχετεύτηκαν στην Κομοτηνή και «φυλάσσονται» στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Σχολής.
Είναι καθημερινό το φαινόμενο, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να τρέχουν πανικόβλητα μεταφέροντας παράνομους μετανάστες στο νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιφέρεια ΑΜΘ, σχετικά με τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών στην ιδιαίτερα ευαίσθητη ζώνη που ακούει στο όνομα Θράκη, συμμετείχαν φορείς της περιοχής και τέθηκε το ζήτημα της υγιεινής των χώρων όπου φυλάσσονται οι αλλοδαποί.

Αποφασίστηκε λοιπόν, να προχωρήσουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ σε εκτεταμένους ελέγχους, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κράτησης και διαβίωσης των «ευγενών» εισβολέων.

Λες κι απόκτησαν εκεί τα όσα κουβαλούν πάνω τους…

Κραυγάζουμε τόσο καιρό, για τις ασθένειες που μεταφέρουν από τις πατρίδες τους, για τις ξεχασμένες νόσους που αναβίωσαν εσχάτως, για τις άθλιες κοινοβιακές συνθήκες που ζουν, για την ραγδαία αύξηση λιμωδών νοσημάτων, για τις βάρβαρες διατροφικές τους συνήθειες (σκύλοι, γάτες κλπ), για την συμπεριφορά τους σε θέματα δημόσιας υγιεινής κλπ.

Μέχρι αυτή την ώρα, τα ασύδοτα εκατομμύρια εισβολέων, ζουν προστατευόμενα από τις διάφορες συμμορίες των αριστεριστών

(ενίοτε και με κοινοβουλευτική υποστήριξη) και βεβαίως, αξιοποιούνται κατά περίσταση σε σειρά παρανόμων πράξεων.
Άλλωστε δεν είναι μυστικό το γεγονός, πως πλέον αποτελούν τον εν δυνάμει στρατό του συστήματος…

Είναι αδύνατον πια να εντοπιστούν οι φορείς, να αντιμετωπιστούν οι εκδηλούμενες νόσοι και να προστατευτεί αποτελεσματικά η δημόσια υγεία.

Γιατί δεν είναι γνωστό ούτε καν που μένουν, ούτε ποιοι είναι, ούτε τι νοσήματα μεταδίδουν, ούτε πόσοι είναι, ούτε από πού ήρθαν, όλοι εκείνοι που κατά καιρούς εντοπίζονται να ζουν σε άθλιες συνθήκες, στιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον.

Γεγονός είναι, ότι έχει μεταβληθεί εξ αιτίας τους η μικροβιακή πανίδα κι ολόκληρη η χώρα, σε χωματερή της Ευρώπης. Αλλά αυτό, δεν συγκινεί ιδιαίτερα απ’ ότι φαίνεται κανέναν από τους «πεφωτισμένους» κυβερνώντες και τις συνεπικουρούσες δυνάμεις.

Μόνο κάτι βαρύγδουπα, πομπώδη μέτρα όπως αυτό το Θεϊκό… «Ξένιος Ζεύς» του Δένδια εξαγγέλλονται, περιστασιακά κι αυτό είναι όλο…

Στάχτη στα μάτια του κόσμου !

Η ιδιαίτερα ευπρόσβλητη (για τους γνωστούς λόγους) Θράκη, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα Εθνικής σημασίας με κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις, πάνω στα ήδη υπάρχοντα δυσβάστακτα προβλήματά της, που απειλούν την ίδια της την ύπαρξη… Όπως φυσικά κι ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία που βρίσκεται μαχόμενη, πλην όμως εγκαταλελειμμένη στο έλεος των εχθρών, υφιστάμενη αυτή τη φρικαλέα δοκιμασία.

Εγκλωβισμένη στα δίχτυα του οικονομικού μαρασμού, με διαλυμένο τον ιστό της, πνευματικά απομονωμένη, ζώντας σε καταθλιπτικές συνθήκες, σχεδόν πια έχει πάψει να αγωνιά για τα χειρότερα και απλώς παρακολουθεί αποσβολωμένη ή πολεμάει μηχανικά τις εξελίξεις που καθορίζονται ερήμην της στα ξένα διευθυντήρια.

Οι παρ ολίγον 5άστερες φιλοξενίες που παρέχονται στους παράνομους μετανάστες (θυμηθείτε και την Υπατία…) στα κέντρα υποδοχής που φυτρώνουν δεξιά κι αριστερά, δεν αποτελούν κανενός είδους αντιμετώπιση, διότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θα απαιτούνταν σε μια συντεταγμένη πολιτεία.

Γι αυτό, μόνον επί πλέον προβλήματα σωρεύουν στις τοπικές κοινωνίες.

Σ’ ένα κράτος που ψυχορραγεί μ’ έναν λαό που καθημερινά μάχεται ενάντια στην εξαθλίωση που μας επιβάλουν, είναι έγκλημα η συνέχιση της παραμονής εκατομμυρίων παρανόμων μεταναστών στη χώρα και άλλων χιλιάδων που καθημερινά συνεχίζουν να εισέρχονται από τα αφύλακτα σύνορα.

Η λύση είναι μία και Μονόδρομος:
Καταγγελία των συμφωνιών Δουβλίνο2 και
ΑΜΕΣΗ, ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου