Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΑ ΜΕΤΡΩΝ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ


Του Ισίδωρου Πρίφτη  
Η ελληνική κοινωνία θα δεχτεί νέα επίθεση μέτρων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών και να υλοποιηθεί ο δήθεν στόχος περί παραμονής στην ευρωζώνη. Μέτρα που περιορίζουν ή και εξαφανίζουν επιδόματα, βρεφονηπιακοί σταθμοί κλείνουν, στρατιωτικοί και αστυνομικοί φτάνουν στα όρια τα φτώχιας, επαγγελματίες συνεχίζουν την περιπέτεια τους, νοσοκομεία σε συνθήκες παράλυσης, περιορισμένη φαρμακευτική κάλυψη στους συνταξιούχους, ελλείψεις σε όλους τους τομείς του δημοσίου.


Η προετοιμασία από τα ΜΜΕ για την αποδοχή ενός νέου μονόδρομου που σηματοδοτεί νέα δοκιμασία, εργάζεται ήδη πυρετωδώς. Δηλώσεις κορυφαίων Ευρωπαίων ότι θέλουμε την Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ αρκεί να πληροί τις προϋποθέσεις, κυβερνητικοί παράγοντες και βουλευτές της τρικομματικής συγκυβέρνησης να επιμένουν ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει, μόνιμη αναφορά στα φοβερά βάσανα που μας περιμένουν αν φύγουμε από το κοινό νόμισμα. τα ίδια επιχειρήματα εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια…

Κανένα σχέδιο, καμία έκκληση για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για την λύση έξω από το δανεισμό. Όλα αυτά τα χρόνια και πολλά άλλα μπορούσαν να γίνουν τόσα που να ανακουφίζουν το λαό τουλάχιστον στα όσα δημιουργούν πραγματικούς κινδύνους, όπως τα φάρμακα, τα τρόφιμα, πολλά είδη ανάγκης.

Όσο ο ελληνικός λαός δεν παίρνει απόφαση να γκρεμίσει συνθέμελα τους μηχανισμούς εξουσίας της μεταπολίτευσης αλλά και κλείσει τα αυτιά του στους διάφορους άσχετους που εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημά του προκειμένου να προβάλλουν την ασημαντότητά τους. Αυτό το κοινοβούλιο είχε ασφαλώς τη σπίθα της οργής και της αντίστασης αλλά δεν κυοφορεί λύσεις.  

Αυτό το κίνημα που θα ενώσει σε ένα όραμα για την πατρίδα και την κοινωνία, μακριά από τις λύσεις του εξαρτημένου πολιτικού κόσμου αλλά και από την κενολογία και τα άσκοπα συνθήματα, αυτό το κίνημα ανατροπής και ανασυγκρότησης ενσαρκώνει το Εθνικό Μέτωπο.
Τα κριτήρια αξιοκρατία, πολιτική πρόταση, μόνιμη παρουσία στα γεγονότα, πρέπει να δώσουν το μέτρο.
Η πατρίδα χρειάζεται την σκέψη και τις θέσεις των εθνικιστών , όχι κραυγές και μουγκρίσματα.  

Η σημερινή κατάσταση απαιτεί μαχητική δράση σε όλα τα επίπεδα αλλά και μεθοδολογία για την έξοδο από την κρίση, δεν φτάνει η απόφαση για αντίδραση αλλά σχέδιο απολύτως τεκμηριωμένο.

Με αυτές τις σκέψεις προσερχόμαστε στο μεγάλο προσκλητήριο για την σωτηρία της πατρίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου