Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Συγκροτήθηκε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου η Επιτροπή του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης


Δηλώσεις Κουριανίδη, Αντωνιάδη


Υπό τον συντονισμό του μέλους του Πολιτικού Γραφείου, Γιάννη Κουριαννίδη, τη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής ανέλαβε ο Σωτήρης Αντωνιάδης, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Δημήτρης Λιώτης ως συντονιστής Οργανωτικού, ο Πέτρος Χατζηγεωργίου ως συντονιστής Διοικητικής Μέριμνας και ο Κώστας Αμασόγλου ως νομικός σύμβουλος. Υπεύθυνοι για τη συγκρότηση τμήματος Νεολαίας ορίστηκαν η Ελένη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Κουρτίδης. Καθήκοντα συντονιστή Πολιτικής Δράσης προσωρινά ασκεί ο Γιάννης Κουριαννίδης, που με την ιδιότητά του ως περιφερειάρχης Μακεδονίας - Θράκης, προέβη στην εξής δήλωση:

«Αναλαμβάνουμε το βαρύ φορτίο της ανασύνταξης και της ανάπτυξης του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος στον χώρο της Μακεδονίας και της Θράκης μας, σε ένα κομβικό σημείο της πορείας του. Το αύριο του κινήματός μας δεν πρέπει να κουβαλά αμαρτίες του παρελθόντος, ούτε δηλαδή χαρακτηριστικά της κοσμοπολίτικης εκδοχής του που οδήγησε την υποταγή τμήματός του στις δομές του συστήματος ούτε της στρεβλής ακτιβιστικής εκδοχής του, που τείνει να του προσδώσει χαρακτηριστικά ξένα προς την αισθητική και τις αξίες του ελληνικού εθνικισμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη στιγμή να στιγματίσει το αύριο του κινήματός μας. Το αυριανό πρόσωπο του ελληνικού εθνικισμού, στα πρότυπα των πρωτοπόρων διανοητών του, εμείς θα το διαμορφώσουμε».

Επίσης, ο Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης, 
Σωτήρης Αντωνιάδης, προέβη στην εξής δήλωση:

«Αισθάνομαι την εθνική,αλλά και ιδεολογική υποχρέωση,να αποδεχθώ την θέση του Γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης κατόπιν τιμητικής προτάσεώς σας. Θεωρώ ως εθνικιστής, ότι επιβάλλεται μέσω του πολιτικού μας φορέα, να ροκανίσουμε επιτέλους τα υποστηλώματα αυτού του εντολοδοχικού και συνάμα εθνοπροδοτικού κρατικού συστήματος,που υπονομεύει την εθνική μας κυριαρχία και καταστρέφει περιοδικά την κοινωνική συνοχή της πατρίδος μας. Για να προωθηθεί και τελικά να επικρατήσει η γνήσια Ελληνική εθνικιστική ιδεολογία,θα πρέπει να προηγηθεί η αποδόμηση αυτού του σάπιου κατεστημένου. Άλλωστε οι πρόγονοί μας έλεγαν "Πάσσαλος,πασσάλω κρούεται". Η πραγματοποίηση αυτών των στόχων, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω ορθών πολιτικών προτάσεων και προτάσεων προοπτικής και εξουσίας, οι οποίες αντλούνται μέσα από το πρόγραμμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Αυτό το πρόγραμμα καλούμεθα να κομίσουμε στους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, διά των νομαρχιακών και λοιπών επιτροπών και πυρήνων σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση. Θέλω να σας δηλώσω ότι θα καταβάλουμε τα μέγιστα για την επίτευξη των παραπάνω στόχων».

Τα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4 (6ος όροφος) και θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 6-8 το απόγευμα. 
Τηλ. επικοινωνίας 6947872002 και 6977462806.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου