Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η επίθεση κατά της ιδιοκτησίας, μέρος του σχεδίου πλήρους υποταγής

Η ελληνική οικονομία, όπως είναι γνωστό, είχε ως βάση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είχε επίσης ως χαρακτηριστικό την διευρυμένη βάση ακίνητης ιδιοκτησίας. Σε αυτές τις συντεταγμένες όφειλε να εστιάσει, για να εφαρμόσει την προσπάθεια πλήρους μετασχηματισμού το οικονομικό ιερατείο της εγχώριας και της εξωτερικής τρόικας,

Οι παράλογοι πλέον φόροι εξοντώνουν την βάση της ελληνικής κοινωνίας, που σε μεγάλο βαθμό επιβίωνε μέσω αυτών των ιδιοκτησιών, που διέσωζαν το τίμημα του ενοικίου ή προσέθεταν ένα ενοίκιο ή έδιναν τη δυνατότητα σε ένα νέο ζευγάρι να δημιουργήσει οικογένεια.

Η απόλυτη φτώχεια και η υπαγωγή της πατρίδας στα διεθνή κέντρα ελέγχου του πλούτου απαιτούν την νέα μεγάλη επίθεση κατά της ιδιοκτησίας. Φόροι τόσοι, ώστε να πληρώνεις σχεδόν ως να μην είσαι ιδιοκτήτης.

Η αποδυνάμωση της ιδιοκτησίας έχει σκοπό την περαιτέρω εξαθλίωση, έχει ακόμα ολέθριες συνέπειες στον κατασκευαστικό τομέα, αυξάνει τις πιθανότητες για τη μεγάλη επερχόμενη λεηλασία των τραπεζών και των μεγάλων κερδοσκόπων. Επισημαίνουμε ακόμα το γεγονός, ότι τα δάνεια που βρίσκονται στο κόκκινο έχουν "πουληθεί" και, όταν συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός, θα ξεκινήσουν προσπάθειες για εκποιήσεις.

Τράπεζες και υποταγμένοι πολιτικοί, με τη βοήθεια των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης, κινούν το σχέδιο, τμήμα του γενικότερου σκοπού μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας. Οφείλουμε να αντιδράσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου