Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Η Απόφαση και οι Εξελίξεις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πολλές συζητήσεις και με την επιβολή μέτρων που οδηγούν στην εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας, οδηγηθήκαμε στην τελική διευθέτηση του ζητήματος, εκταμίευσης της δόσης και μείωσης του χρέους.

Απέναντι σε αυτήν την τελική διαμόρφωση το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, οφείλει να επισημάνει μια σειρά από συμπεράσματα και εκτιμήσεις.


.Η πλήρης επιβολή των όρων των δανειστών σχετικά με τη λειτουργία του κράτους και της οικονομίας, αποτυπώνει την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Η πρόσφατη πράξη νομοθετικού περιεχομένου το θεμελιώνει με την πλήρη συναίνεση των κυβερνώντων.
.Οι αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας που σε μεγάλο βαθμό σχετίζονται με την παρουσία του κοινού νομίσματος καθώς και με την πολιτική της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και του Βερολίνου, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν όσο η συνειδητοποίηση του προβλήματος γίνεται με όρους που ο ξένος παράγοντας και οι εγχώριοι υποστηρικτές του επιβάλλουν.
.Το περιεχόμενο της νέας συμφωνίας που ορίζει την καταβολή των χρημάτων από τις ιδιωτικοποιήσεις σε λογαριασμό που βρίσκεται στην κυριότητα των δανειστών , καθώς και κάθε ποσό μέχρι του 4%, του πλεονάσματος – αν υπάρξει- και το 30%, στο επόμενο πλέον του 4%, φανερώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας δρόμος ανάκαμψης σε αυτά τα πλαίσια.

.Η περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών γίνεται με όρους που δεν διασφαλίζουν ούτε στο ελάχιστο τη χρηματοδότηση της οικονομίας, ούτε την πρόνοια απέναντι στους δοκιμαζόμενους δανειολήπτες.
.Οι συμφωνηθείσες επιβολές νέων μέτρων πρέπει να θεωρούνται δεδομένες αφού η ύφεση δεν θα επιτρέψει τα προβλεπόμενα έσοδα.

.Η πορεία της οικονομίας οδηγεί στην εξάρτηση και τη φτώχια και ο προσανατολισμός εξακολουθεί να είναι στην ίδια κατεύθυνση.

Το Εθνικό Μέτωπο έχοντας πλήρη αντίληψη των δυσμενών εξελίξεων για το λαό μας και με τη βεβαιότητα ότι έχει πλέον χαθεί η ανεξαρτησία και η ελευθερία μας, θα συνεχίσει τον αγώνα για την διαμόρφωση ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης που θα γίνει πράξη με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου