Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας εξακολουθεί να επιδεινώνεται. Η Ελληνική επιχείρηση έρμαιο των διαρκών επιθέσεων, φορολογικών, ασφαλιστικών, τραπεζικών, παρα- τραπεζικών, παραεμπορικών, επιβιώνει οριακά. Το γεγονός ότι απασχολείται το 85% του εργασιακού πληθυσμού φαίνεται ότι αφήνει αδιάφορη την κυβέρνηση των εντολοδόχων, που έχει επιλέξει δια της πλήρους πτώχευσης τον βίαιο μετασχηματισμό της, σε χώρο ασυδοσίας των πολυεθνικών καρτέλ.


Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται:

- Η τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση που δεν λαμβάνει το παραμικρό μέτρο ανακούφισης των επαγγελματιών δανείων, ενώ απ΄ ότι προκύπτει από τους αριθμούς αλλά και τις δηλώσεις των τραπεζών, σχεδόν τίποτα δεν θα φτάσει στην αγορά προκειμένου να ενισχυθεί η περιβόητη ρευστότητα.

- Η συστηματική παραπλανητική δημοσιογραφία που αναφέρει τους φοροοφειλέτες ως φοροκλέπτες, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι έχει εξοντωθεί δια των διώξεων σχεδόν όλος ο επαγγελματικός κόσμος

- Η εκπόνηση ενός φορολογικού νομοσχεδίου μνημείου εχθρότητας σε κάθε επιχειρηματική δράση.

- Η επί χρόνια στάσιμη πολιτική που πολλές φορές είχε εξαγγελθεί, τόσο για το θέμα της τραπεζικής δυσμένειας όσο και για την υπόθεση των χιλιάδων κατεστραμμένων επαγγελματιών που δεν έχουν ούτε ταμείο, ούτε ιατρική κάλυψη.

- Η άρνηση καταβολής των οφειλομένων ποσών από το κράτος την αυτοδιοίκηση και τα νομικά πρόσωπα που και πάλι δεν θα γίνει αφού το ποσό της δόσης που απομένει είναι μόνον 1,9 δις , ποσό ελάχιστο έναντι των οφειλών.

- Η αδυναμία στοιχειώδους πλαισίου προστασίας της παραγωγής που επιτρέπει την πλήρη ασυδοσία των εισαγωγών.

- Η ύφεση που συνεχώς χειροτερεύει και συντρίβει την κατανάλωση, με σχέδιο επίσημα ανακοινωμένο από τους εκπροσώπους των δανειστών, εγκληματικό για όλους τους Έλληνες.

- Η κατάσταση του παραεμπορίου που παραμένει άθικτη, την ίδια ώρα που οι διωκτικές αρχές δεν σταματούν μπροστά σε καμία ελληνική επιχείρηση.

- Τα πειράματα που επιχειρούνται για άνοιγμα καταστημάτων που σκοπό έχουν την εξαχρείωση στο όνομα της ζήτησης.

Το Εθνικό Μέτωπο Επαγγελματιών, στρατευμένο στον αγώνα του κινήματος που η επιδίωξή του για μια Ελλάδα κυρίαρχη, αυτοδύναμη και αξιοπρεπή αποτελεί τη μόνη λύση, θα δώσει την μάχη καθημερινά έχοντας επίγνωση των εχθρών και του τιμήματος της νίκης.

Εθνικό Μέτωπο Επαγγελματιών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου