Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ





Της Ελένης Παπαδοπούλου
Υπεύθυνης Νεολαίας Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης

Την τελευταία δεκαετία παρατηρείται σε ολόκληρη την Ευρώπη η κλιμακούμενη αύξηση του φαινομένου της υπογεννητικότητας, η οποία παίρνει τρομακτικές διαστάσεις. Συγκεκριμένα δε στην Ελλάδα, το φαινόμενο αγγίζει τα όρια της αυτοεξόντωσης, αφού ο δείκτης γονιμότητας για τις Ελληνίδες κυμαίνεται κάτω από 1,0, ενώ για την ομαλή αναπαραγωγή και πολλαπλασιασμό του γένους θα έπρεπε να είναι πάνω από 2,1. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, ότι οι δείκτες θανάτων και γεννήσεων για το 2011 στην Ελλάδα ήταν σχεδόν ισάριθμοι (0,93% και 0,98% αντίστοιχα). Όλα αυτά μεταφράζονται σε δραματική μείωση του πληθυσμού μας.


Ακόμη πιο ανησυχητική γίνεται η κατάσταση όμως, αν λάβουμε υπ’ όψιν το εξής: την ίδια στιγμή που οι γεννήσεις από Ελληνίδες ολοένα και μειώνονται, εκείνες από αλλοδαπές μητέρες συνεχώς αυξάνονται. Σε δημοτικό επίπεδο μάλιστα κυμαίνονται έως και 57%. Κι είναι λογικό, αν αναλογιστούμε πως η δημογραφική πυραμίδα της Ελλάδας είναι ήδη γερασμένη (αφού τις προηγούμενες δεκαετίες η υπογεννητικότητα πρόλαβε να κάνει το «θαύμα» της), ενώ οι αλλοδαποί που εισέρχονται στην χώρα είναι κατά μέσο όρο 20-45 ετών, δηλαδή σε αναπαραγωγική ηλικία. Όλοι αυτοί οι μετανάστες γεννούν κατά κανόνα πάνω (και πολλές φορές πολύ πάνω) από δύο παιδιά. Συνέπεια αυτού θα είναι σε μερικές δεκαετίες οι Έλληνες να αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία στην Ελλάδα, μέχρι που να εξαφανιστούν εντελώς.
Τα μέτρα που λαμβάνει το κράτος κάθε άλλο παρά βοηθούν στο μείζον αυτό πρόβλημα, που απειλεί με αφανισμό του Έθνους μας. 
Η ασύδοτη φορολογία εν μέσω οικονομικής κρίσης αποτρέπει πολλούς νέους από την τεκνοποίηση, καθώς δεν τους εξασφαλίζονται πια ούτε οι στοιχειώδεις όροι επιβίωσης. Αντιθέτως, το κράτος παίρνει μέτρα για να επιταχύνει τον αφανισμό μας, αφού πλέον μετατρέπει τα παιδιά σε… τεκμήρια! Καταργείται έτσι διά της βίας η τεκνοποίηση, καθώς το παιδί φτάνει να αντιμετωπίζεται ως «οικονομικό βάρος», την στιγμή που θα έπρεπε να δίνονται κίνητρα για να γεννιούνται περισσότερα παιδιά.
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μιλάμε πλέον για «δημογραφικό πρόβλημα» απλώς, αλλά μπορούμε εύλογα να κάνουμε λόγο για αναίμακτη γενοκτονία.

Το Εθνικό Μέτωπο καταδικάζει με αποτροπιασμό τα μέτρα αυτά, που κατακρεουργούν την βιωσιμότητα της Φυλής μας. 
Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, ως θεμέλιο λίθο της κοινωνίας και του Έθνους, και προτείνουμε μια σειρά από μέτρα, που θα αποτελέσουν κίνητρα για την επαναφορά σε θετικούς δείκτες αύξησης του πληθυσμού:

- Πλήρης κάλυψη των δαπανών τοκετού, καθώς και των εξόδων παρακολούθησης εγκυμοσύνης και λοχείας, για όλες τις Ελληνίδες, έγγαμες και άγαμες.
- Πλαίσιο προστασίας των πολύτεκνων οικογενειών. Στο πλαίσιο αυτό θα περιλαμβάνεται η σταθερή αρωγή του κράτους σε ζητήματα εργασίας, διατροφής, υγείας, εκπαίδευσης (θα δημοσιευτεί ειδικό σχέδιο).
- Αφορολόγητο 4.000 ευρώ για κάθε παιδί.
- Διαφώτιση για τις γεννήσεις και την οικογένεια.
- Προτεραιότητα των έγγαμων ζευγαριών στα προγράμματα εργασίας.
- 2.500 ευρώ, ποσό βοηθείας άπαξ για κάθε τρίτο Ελληνόπουλο που θα γεννιέται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου