Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ


Πένθιμη νότα για χιλιάδες νοικοκυριά θα έχουν οι φετινές γιορτές στην Ελλάδα της κρίσης, αφού το γιορτινό κλίμα ισοπεδώνεται από την απουσία του κράτους. Τα αλλεπάλληλα οικονομικά χτυπήματα έχουν εξαντλήσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν ανησυχεί πια για το λιτό γιορτινό του τραπέζι, αλλά για την επικείμενη έξωση ή κατάσχεση οικίας, για τις οφειλές του σε τράπεζες, ΔΕΗ και τοκογλύφους, για τα χαράτσια, για τα παιδιά του που υποσιτίζονται και κρυώνουν, για την αδυναμία του να λάβει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Προβλήματα που δεν αποτελούν πια μεμονωμένες περιπτώσεις του κοινωνικού συνόλου, αλλά έχουν γίνει η καθημερινότητά μας.


Είναι ολοφάνερο πλέον, πως καμία κοινωνική πρόνοια δεν υπάρχει για τον μέσο Έλληνα πολίτη. Η οποιαδήποτε κίνηση ανακούφισης και στήριξης του χειμαζόμενου Έλληνα εκφράζεται μονάχα από διάφορους συλλόγους, την Εκκλησία και άλλους φορείς, την ώρα που το ψευδεπίγραφο κράτος της Μεταπολίτευσης δηλώνει αλληλεγγύη στους δυνάστες του ελληνικού λαού.

Το Εθνικό Μέτωπο, έχοντας πλήρη συναίσθηση του βάρους της ευθύνης που φιλοδοξεί να αναλάβει, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά την μάχη σε κάθε επίπεδο με όποιες δυνάμεις διαθέτει.
Όραμά μας είναι ένα κράτος εθνικό και κοινωνικό. Ένα κράτος που θα υπηρετεί τον πολίτη και όχι το αντίθετο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου